Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmetsa asemel sõidab selle aasta detsembris Miss Universumile  Eesti au kaitsma Natalie Korneitsik, kes valiti esimeseks printsessiks, samuti pälvis kaunis Natalie ka Miss Tallinn 2012 tiitli.

Millal Miss Universumile sõidad? Kuidas sujuvad sinu ettevalmistused?
Eelinformatsiooni kohaselt pean olema novembris-detsembris juba kohal. Minu ettevalmistused alles algavad. Teha tuleb palju. Toetus ja abi kulub ära praktiliselt igas asjas, alates rahvusliku kleidi loomisest kuni ametliku videoklipi ja fotoni.
 
Seetõttu algab praegu üks raskemaid etappe – leida inimesi, kes saavad toetada minu osalemist ülemaailmselt tuntud konkursil. Tähtsaim on saada mitte üksnes materiaalset, aga ka moraalset toetust. Kui tunned, et sinu edu läheb korda paljudele, siis annab see jõudu ületada mitmeid raskusi.
 
Miks sõidad konkursile sina, aga mitte Miss Eesti?
Konkursi tingimuste järgi antakse võitjale kaks nädalat aega järelemõtlemiseks  ja sponsorite leidmiseks. Kui pärast seda tähtaega miss keeldub oma maa esindamisest Miss Universumil, siis  läheb see õigus üle esimesele printsessile. Kätlin andis mulle teatepulga üle.
 
Muidugi ma teadsin, et selline võimalus on olemas, aga ma ei oletanud, et see tuleb. Kõik juhtus küllaltki ootamatult. Nüüd on vaja läbi käia pikk ja raske konkursiks valmistumise teekond – tähtis on iga detail alustades garderoobist ja lõpetades sellega, mil viisil saab esindatud meie maa.
 
Iludusvõistlus pole vaid poodium, kus modellilt oodatakse efektset kõnnakut, vaid on vaja osata vastata küsimustele ja rääkida oma missioonist.
 
Mida ootad konkursilt? Millise koha peale mõtled?

Miss Universum on iludusvõistlus nagu seda on spordis olümpiamängud. Ühest küljest arvan, et mul on olemas piisav kogemus selleks, et korrata Evelin Mikomägi, Miss Estonia 2000, edu.
 
2000. aastast alates ei ole Eesti saavutanud nii kõrget positsiooni. Teisest küljest, juba osalemine nii suure mastaabiga üritusel on sama suur au, kui sportlasele pääsemine olümpiamängudele.