“Lahutasime Joeliga oma abielu juba möödunud aasta lõpus,” teatab muusik Joel De Luna (44) eksabikaasa Helena Küttmann (33) ajakirjale Naisteleht.

“Ma ei kahetse mitte midagi,” ütleb Helena ja tunnistab, et oleks võinud teineteist enne pulmi ikka paremini tundma õppida. “Armastus tegi pimedaks ja tol hetkel mõtlesin rohkem südame kui peaga.”

Joeli musta minevikuga – et mees narkomüügi kahtlusega vangis istus – oli Helena kursis, aga ta usub, et inimene võib muutuda. Noorte tutvumise ajal elas Foorumi kaubanduskeskuse korteris ka Joelilt last ootav saarlanna Getyn. “Joeli sõnul olid nad selleks hetkeks juba lahus,” räägib Helena.

Armusädemed hakkasid lendama läinud aasta jaanuaris ühel peoõhtul klubis BonBon. “Tegelikult olin kaudselt temaga juba varem ka kokku puutunud. Kunagi, kui üritusturundusega tegelesin, haigestus üks muusik ja kuidagi viisid liinid Joelini, kes kliendile sobis ja peo päästis. Hiljem kohtusime tol saatuslikul õhtul BonBonis. Läksin temaga rääkima ja tänasin, et ta ürituse tookord päästis,” meenutab Helena, kes midagi ei kahetse.

Ta sõnab vaid, et armastus tegi pimedaks ning süda sai mõistusest võitu. Nüüd on nii Helenal kui Rootsis elaval Joelil uus elukaaslane. Endised abikaasad suhtlevad tänase päevani. “Meie asjad on ammu selgeks räägitud!” ütleb Helena, et ehkki temast jäeti mulje kui petetud ja mahajäetud naisest, oli lahkuminek Joelist väga rahulik.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naisteleht