Liitu Gossip.ee lehega Facebookis ja võida endale või sõbrale vahva kingitus — superlux ja kõrgelt hinnatud lisanditega Neroli õli Zence’lt ning Ohmygossip Couture säravat suve kuulutavad käsitsi valmistatud kõrvarõngad “Joliee Supreme”!

Mida teha, et vahva kingitus võita?

1. Liitu Gossip.ee lehega Facebookis.
2. Jaga uudist oma Facebooki seinal ( http://www.gossip.ee/articles/15553-auhinnamaeng-liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ja-voida-hinnaline-neroli-oli-ning-ohmygossip-couture-korvarongad?locale=et )
3. Jäta teade jagamisest Gossip.ee uudise alla (www.gossip.ee).

Auhinna loosime välja 28.mail!

Loe lisaks:
Eeterlikud õlid on puhtad taimeessentsid, mida destileeritakse või pressitakse  õitest, lehtedest, seemnetest, viljast, varrest, vaigust või puust ning neid kasutatakse alati lahjendatult, mitõttu jagub neid aastateks! Kodus on võimalik eeterlikke õlisid kasutada massaaži õlisegudes, lisades kreemidele, õhuniisutajas, vannis, kompressina, spreina, vannis, pesu loputusvees, lõhnalambis, saunas jne.

Neroli e. apelsini õie (Citrus aurantium) eeterlik õli saadakse apelsini õitest.
Omadused: antibiootik, antidepressant, antiseptik,  rahustav, seedimist soodustav, kergelt hüpnotiseeriv, toniseeriv, närve tugevdav.
Aitab, kui on: ärevus, kurnatus, puhitus, unetus, küps ja tundlik nahk, depressioon, närvipinge, rasune või kuiv nahk, armid, halb vereringe, venitusarmid, veenilaiendid, on nahka pinguldav, korrigeeriv ning kortse siluv. Mittetoksiline, mitteärritav, ei tekita naha tundlikkust ega ole fototoksiline.

Selleks, et saada näiteks 500g neroli eeterlikku õli, on vaja 500kg õisi! Seetõttu on see ka üks kallimaid eeterlikke õlisid maailmas.
Zence neroliõli on segu apelsini õitest, ohakast, avokaadost ning veel mitmest kasulikust taimest!
 

Tähelepanu! Gossip.ee auhinnamängudes osalejad kinnitavad, et on regulaarsed Gossip.ee lugejad ning auhinnamängu mängides kontrollivad SIIT lehelt ISE, kas võit on neile naeratanud!

Vaata lisaks:
Prize games & Free giveaways

[ot-gallery url=”gallery/auhinnam%c3%a4ng-liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ja-v%c3%b5ida-hinnaline-neroli-%c3%b5li-ning-ohmygossip-couture-k%c3%b5rvar%c3%b5ngad”]