“Olen pikka kasvu ka ja seetõttu pikka kontsa vabal ajal ei eelista. Aga kõrge konts teeb tõesti jala ilusamaks ja annab seksikama enesetunde,” räägib eksmiss Ingrid Tõniste. Tema on ka üks värske naiste kingaklubi SHOE ME! liikmetest.

Hiljuti avas uksed Eesti esimene veebipõhine kingapood Kingakaubamaja, mis pakub käsitsi valmistatud disainkingi, näiteks isegi kirsilõhnaga jalanõusid. Veebipoe idee autor ja üks omanik on Olesija Roos. Kingad on aga tema suur hobi ja kodus on tal neid üle saja paari.

Üritusel olid teiste seas õed Mari ja Kristi Ojasaar, lauljatar Merka, õdedest jumestajad Loore ja Reet Härmat, Heti Tulve, Evelyn Sepp, Kersti Toots, Angeelika Kang, Beatrice, Ingrid Tõniste, Liisi Eesmaa, Urve Palo, Kirke Ert, Laura Kallasvee, Luisa Värk ja mitmed teised tuntud naised. Nii et klubiliikmete arv suurenes hoobilt umbes sajani.

Kingaklubi idee on Roosi sõnul näidata ja proovida uusi kingi ning arutleda kingamaitse üle. Klubiliikmeks pääsemiseks kohustuslikku kingade arvu ei ole, pigem peab jalanõude vastu lihtsalt väga suur huvi olema.