Vastavalt uuele seadusele muutis prokuratuur ärimees Indrek Mandre kahtlustuse prostitutsiooni vahendamisele kaasaaitamisest inimkaubitsemiseks. Mandre on Eesti esimene inimkaubanduses kahtlustatav, keda süüdistatakse kahe või enama inimese kaubitsemises.

Mandret kahtlustatakse inimese asetamises olukorda, kus too on sunnitud tegelema prostitutsiooniga ning mille puhul on tegu toime pandud teisest isikust sõltuvuse ja haavatava seisundi ärakasutamisega, mis on toime pandud kahe või enama isiku suhtes.

Mandre on vahi all juba käesoleva aasta veebruarist.

 

Loe ka:
Indrek Mandre: “Mingit lisatööd tantsijad tegema ei pea! Kui Inga soovis vihjata prostitutsioonile, siis see on meie klubis kategooriliselt keelatud.”
“Kinnitan, et väide, nagu me sooviksime, et Inga Kallberg tasuks võla striptiisiga on täielik vale. See kahjustab nii minu kui ka agentuuri “Eurostrip” mainet luues väärettekujutuse, nagu kallutaks me tantsijat võla katteks tegelema striptiisiga,” räägib ärimees Indrek Mandre Gossip.ee-le ning teatab, et saatis Nõia-Intsu pruudile inkassofirma põhjusega kraesse.

200 striptiisitari majandav Indrek Mandre paneb striptiisi kaante vahele
Striptiisiärimees Indrek Mandre (46) plaanib kirjutada seksika striptiisiraamatu, mille kondikavagi on juba välja mõeldud.