“Kinnitan, et väide, nagu me sooviksime, et Inga Kallberg tasuks võla striptiisiga on täielik vale. See kahjustab nii minu kui ka agentuuri “Eurostrip” mainet luues väärettekujutuse, nagu kallutaks me tantsijat võla katteks tegelema striptiisiga,” räägib ärimees Indrek Mandre Gossip.ee-le ning teatab, et saatis Nõia-Intsu pruudile inkassofirma põhjusega kraesse.

“Meie vahel sõlmitud lepingud näevad ette, et kui tantsija ei asu töölepingut täitma, aga on selle töölepinguga seoses tekitanud meile kulusid ja võtnud laenu (lasknud endale laenuna osta lennupiletid, võtnud meilt tantsutrenne jne.), siis on ta kohustatud need summad tagastama,” räägib Indrek Mandre, et iseenesest mõistetav on, et keegi kellegile raha kinkima ei hakka. 

“Peaks oleme väga lihtsalt arusaadav ja üldiselt aktsepteeritav põhimõte, et võetud laen tuleb tagasi maksta ja et tekitatud kahjud tuleb hüvitada. Kuna elus tuleb ette ka tantsijast sõltumatuid takistusi (näiteks haigus) siis soovitame me oma tantsijatele reisikindlustust, mis katab ka reisi katkemise riski. Lennupiletid on päris kallid ja nende maksumust meie ja meie poolt esindatud klubid ?korstnasse kirjutama? ei nõustu. Inga Kallbergi võlg tekkis seepärast, et ta rikkus striptiisiklubiga sõlmitud töölepingut, ei asunud lepingut täitma ja ei maksnud tagasi ka talle laenuks ostetud lennupiletite maksumust. Meie sooviks on vaid, et Inga Kallberg tasuks oma võlad. Kas ta teenib selle raha töötades striptiisiklubis (meie andmetel töötab ta Tallinnas stripiklubis Score) või muul alal, see meisse ei puutu ja meie talle enam ammu striptiisilepinguid ei paku.”

“Ka Inga Kallbergi jutt, et keegi sõbranna olevat talle rääkinud, et Kreekas on elu kallis, et klubis teenitust ei piisavat ja et tuleb teha ka mingit muud tööd, kõlab naeruväärselt ja kindlasti ei saa olla õigustuseks lepingu rikkumisele ja võla maksmisest keeldumisele. Mingit lisatööd meie tantsijad tegema ei pea ja kui Inga Kallberg soovis vihjata prostitutsioonile siis on klubis see kategooriliselt keelatud.”

“Loomulikult, kui tantsija ei usalda meilt saadud informatsiooni ja eelistab uskuda mõne sõbranna räägitud lugusid, või ei soovigi töötada striptiisiklubis, siis on see alati tantsija vaba valik jätta nii meiega kui meie poolt esindatava klubiga pakutud leping sõlmimata ja lennukipiletid ostmata. Inga Kallbergi otsus oli kindlasti kaalutud, sest ta käis meil vestlustel ja fotokastingul mitu korda, samuti võttis tantsutrenni meie ühelt parimalt treenerilt Natalja´lt, kes on ise samuti Kreekas töötanud, ning ta oli väga innukas töösoovija. Inga sai meilt Kreekas töötamise ja elamise kohta väga põhjaliku informatsiooni.”

“Oleme andnud meie nõude menetlemiseks inkassofirmale Compromis Inkasso, kellega sõlmisime koostööleppe, et vajadusel esitada nõudeid striptiisimaailmas ringi liikuvate petistest ja lepingurikkujatest striptiisitaride vastu. Mitte küll sageli, kuid siiski aegajalt esineb just algajate seas ebaausaid tüdrukuid, kes sõlmivad agentuuriga ja mõne välismaa klubiga töölepingu, lasevad endale krediidi korras osta tööle sõitmiseks lennupiletid ja vahel võtavad töö alustamiseks agentuurilt ka laenu Striprediit? kostüümide või iluprotseduuride eest tasumiseks, kuid siis kaovad nagu vits vette.”

Loe lisaks:
Indrek Mandre striptiistantsu vahendav agentuur Eurostrip nõuab Nõia-Intsu Ingalt 10 040 krooni SIIT