Moedisainerite konkursile Supernoova tuleb seekord telekanali Fashion TV omanik Michel Adam Lisowski isiklikult kohale ja valib kahekümne disaineri seast välja moekanalile ametliku disaineri.

Michel Adam Lisowski loodud telekanal Fashion TV (FTV) levib 192 riigis viiel kontinendil ja seda vaatab iga päev 500 miljoni inimese ringis. Kuigi FTV-l on poode üle maailma, kus müüakse nii riideid kui ka aksessuaare, ei ole neil kunagi varem olnud oma disainerit, kes kogu toodangul silma peal hoiaks.

Supernoova korraldaja Helen Mahmastoli sõnul tahab FTV areneda ja et Lisowskile just eestlased silma jäid, on õnnelik juhus. Glamuursele ametikohale pääsemiseks peab iga Supernoova finaali jõudnud inimene disainima ühe komplekti FTV-le mõeldes.

«See ei pea olema tema kollektsiooniga seotud,» märkis Mahmastol. «Neil on juba aastaid Swarovski kristallide teema – võib-olla saab sealt midagi edasi arendada.»

FTV ametliku disaineri valib välja Lisowski, kes osaleb ka žürii töös. Väljavalitut ootavad Mahmastoli sõnul ees suured moeüritused üle maailma, kus ta saab end esitleda ja vajalikke kontakte luua.

 

Loe lisaks: 18.-27 juuni toimub näitus “10 aastat Supernoovat”