Noor ärinaine Karoli Hindriks käis Soomes kohtumas telekanali FOX Euroopa juhiga. “Sellesse koostöösse astusin aga ettevõtjana – nimelt minu uus firma Goodmood Media OÜ esindab Foxi telekanaleid Eestis ja Baltikumis,” räägib Karoli.

Sahistatakse, et oled alustanud just koostööd rahvusvahelise telekanaliga FOX. Miks valisid FOXi?
Pigem käis see vastupidi – Fox leidis enne mind üles, kuna Eesti turg on väike ja inimesi, kellel nišitelekanalite käimalükkamise juures kogemust oleks, väga palju pole. Seejärel otsustasin, et arvestades tehtud tööd ja kogemust MTVga on see loogiline samm edasi – laiema sihtrühmaga telekanalid, suurem vastutusala (Baltikum), ent rohkem vabadust n-ö vankri lükkamise juures. Sellesse koostöösse astusin aga ettevõtjana – nimelt minu uus firma Goodmood Media OÜ esindab Foxi telekanaleid Eestis ja Baltikumis. 

Meil on Eestis kolm põnevat Foxi kanalit – Fox Life, Fox Crime ja National Geographic.  Fox Life ja Fox Crime näitavad hommikust õhtuni eestikeelsete subtiitritega tugevamaid sarju kogu maailmast.

Fox Lifes “Meeleheitel koduperenaistest” “Räpase seksika rahani” või Fox Crimes “Dexterist” “Sopranodeni”. Need on vaid mõned meile teada olevad sarjad, kuid kuna Foxil on õigus näidata väga paljusid sarju enne kohalikke kanaleid, siis leidub seal palju seriaale, mis võivad suurtesse kohalikesse kanalitesse alles aasta või paari pärast jõuda.

Refereeritud artikli täisteksti loe Elu24-st