Moeshow Moedepoo 2012 moelava on peagi teie ees. Tänavu toimub moeshow Baltika kvartali moelaval aadressil Veerenni 24 A (sissepääs 5. korrusel).
 
Moedepoo peakorraldaja Mattis Meekleri sõnul on tänavune üritus kasvanud eelnevatest märgatavalt suuremaks – seda kindlasti tänu suurepärastele moekunstnikele, kelle tase on väga tugev. Käesoleval aastal jõuab publikuni suisa 26 disaineri looming, kusjuures esindatu on nii noorem, vanem, kui ka tudengite vanuserühm.
 
Moeshow žüriisse kuuluvad Britt Samoson, Jaana Varkki, Triinu Pungits, Mari-Leen Albers, Evelyn Mikkomägi ja Triin Randloo.
 
Üritus toimub 6. aprillil algusega kell 19.00 (uksed avatud 18.00). Piletid hinnaga 6€ kohapealt ostes.
 
Lisainfo leidmiseks ja uudistega kursis olemiseks külasta Moedepoo kodulehte www.moedepoo2012.blogspot.com.

Moedepoo 2012 finalistid:
Moedepoo 2012 eelžürii selgitas 3. veebruariks välja Moedepoo 2012 finalistid. Konkursi 48’st saabunud kavandist valis eelžürii välja 25 noore moelooja tööd ning lisaks neile pääses automaatselt finaali moeshow Totaalselt Über Glamuurne 2012 võitja.

Kuigi reeglites on kirjas, et nooremast vanuserühmast ja tudengitest pääseb finaali viis kollektsiooni, ning vanemast vanuserühmast pääseb finaali kümme kollektsiooni, pidas žürii vajalikuks neid numbreid muuta, ning sellepärast pääses nooremast vanuserühmast finaali viie finalisti asemel kaheksa ja vanemast vanuserühmast pääses kümne finalisti asemel finaali kolmteist finalisti. Tudengite vanuserühmast pääses finaali viis kollektsiooni.

Kokku pääses Moedepoo 2012 finaal üritusele 26 kollektsiooni.

Palju õnne kõikidele finalistidele, kuid need kes sellel aastal kahjuks finaali ei pääsenud, ei tasu pead norgu lasta, sest kõik saabunud kavandid ja fotod olid väga tugevad, ning žürii pidi langetama väga raskeid otsuseid.

NOOREM VANUSERÜHM
Kirke Talu
Laura Viia
Paula Vool
Mirjam Kalmann
Caramel & Chocolate 
Triin Tint
Evert Pol Poom
Johanna Kristiina Jaansoo

VANEM VANUSERÜHM
Sirli Pohlak
Diana Vähi
Anastassia Ševtšenko
Mattis Meekler
Kerli Kaasik
Laura Porovart
Sigrid Savva
Birgit Kool
Amalie Sillat
Mirjam Kristian
Kamilla Truverk
Kätlyn Jürisaar ja Mikk Kask
Doris Kivisalu
Kelli Lätti

TUDENGID

Tuuli Mäemat
Kelly Hallen
Egle Vesk
Liis Lang
Brita Mikvere & Kildu Karik