Ka Eesti kinodes alates 23.märtsist jooksma hakanud Suzanne Collins’i “The Hunger Games” (Näljamängud) on film, millele ennustatakse samasugust kommertsedu kui “Twilight” (Videvik) sarja linateostele – oodatakse, et üle maailma kogub film kolme päevaga 130–140 miljonit dollarit piletiraha.

Ainuüksi Eesti keeles on Collinsi raamatuid ostetud üle 30 miljoni. Film on suunatud peamiselt naissoost teismelistele ning suurt osa filmis mängib rõivamood. Hunger Games’i kostüümidisainer on Judianna Makovsky, kes varem töötas Harry Pottery filmide juures.

Nüüd aga on kümned kui mitte sajad moeblogijad pead tõstnud ning väidavad kui ühest suust, et Hunger Games’i kostüümidisainer Judianna Makovsk’it inspireeris Ohmygossip Couture? Mõned julgemad tõdevad lausa, et stiil on Ohmygossip Couture’i pealt otse maha viksitud…

Meie viimase aja suund on tõesti väga eklektiline, julge ning šokeeriv ning viimased fotosessioonid pole just tagasihoidlike vallast… Mina isiklikult ei usu, et Judianna on meie pealt kopeerinud kuid tore on kuulda sellist tagasisidet Ohmygossip Couture’i fännidelt ja hea on tõdeda, et brändi imago arendajana ning osaliselt ka moeloojana mõtlen samas suunas ühe maailma tuntuima filmikostüümidisaineriga!


Väljavõte Wix.com’ist (Ohmygossip Couture + Capitol Couture)


Ohmygossip Couture / Capitol Couture


Ohmygossip Couture


Capitol Couture


Harajuku Lolita (Tokyofashion) / Ohmygossip Couture / Harajuku (Tokyofashion)


Capitol Couture


Ohmygossip Couture


Capitol Couture


Ohmygossip Couture


Väljavõte Wix.com’ist (Ohmygossip Couture + Capitol Couture)

Loe ka:
Hunger Games “Capitol Couture” Inspired By Ohmygossip Couture?
Clothing and style play a hudge role in Suzanne Collins’ trilogy, “The Hunger Games.”

Hunger Games “Capitol Couture” designer Judianna Makovsky inspired by Ohmygossip Couture?
“The Hunger Games” – a motion picture by Suzanne Collins, also on screen in Estonian cinemas since March 23, is expected to be soon enjoying as vast commercial popularity as the “Twilight” series – the film is supposedly collecting 130-140 million dollars from visitors worldwide in just three days, Gossip.ee mediates.

Hunger Games costume designer Judianna Makovsky – creator of “Capitol Couture” – got inspiration from “Ohmygossip Couture’s” designer Helena-Reet Ennet?

Helena-Reet: Uueks “Ohmygossip Couture” kollektsiooniks “Endless Masquerade” kogun inspiratsiooni Jaapani Harajukust, Marie Antoinette’ist ja Madame de Pompadour’ist

Vaata ka:

[ot-gallery url=”gallery/hunger-gamesi-n%c3%a4ljam%c3%a4ngud-kost%c3%bc%c3%bcmidisainer-judianna-makovskyit-inspireeris-capitol-couturei-looma-ohmygossip-couture”]