Mulle väga meeldib reisida, kellele meile siis ei meeldiks eks! Mõnele natuke rohkem teistele vähem! Neli aastat tagasi alustasin oma suuremat reisiteed. Käisime elukaaslasega Hispaanias ja seal oli kõik tore ja vahva aga kulus palju raha. Siis avastasime, et saab ka odavamalt reisida ja otsustasime, et läheme 3kuuks Vietnami, MuiNesse. Seal oli väga tore ja sai külmad kuud kodust eemale!

Mitte, et mulle ei meeldiks külm aga kuidagi nii on eluke veerenud, et suvel rohkem tööd Eestis ja talvel oleme ära. Nüüd oleme kolmandat talve Boracay saarel, see siis asub Filipiinidel ja on pisike saareke. Esimene aasta veetsime siin 6 kuud, natuke ka ringi reisides ja vahepeal käisime Tais.
mTeine aasta olime siin 5 kuud ja siis tuulasime rohkem ringi Filipiinidel ja Hongkongis. Nüüd siis tulime hiljem jaanuaris, et Eesti talve näha aga see aasta siis jäi talv muidugi hiljaks. Koju tagasi tuleme mais.  Järgmise aasta plaan on, et siia tagasi enam ei tule — nüüd tahaks midagi uut aga kuhu täpsemalt läheme peab mõtlema! Kellegil äkki mõned head soovitused?

Mida ma siis siin teen peale päikese võtu tekib küsimus eks ;)! Muidugi teen arvutis natuke kodust tööd ka aga peamiselt mööduvad päevad surfates! Tegelen lohesurfiga, esimesel aastal, kui siin käisime õppisin selle tegevuse ära ning nüüd on see osa minu elust!!! Lohesurf on super kiiresti kasvav spordiala ja ka Eestis väga populaarne. Siin käib palju eestlasi lohetamas. Ja selle saare elu võiks võrrelda sellega, kui meie noored olime ja maal elasime. Elu on lihtne ja rõõmus. Telefone väga pole vaja kasutada ja  kõik asjad on käe-jala kaugusel. Lihtsalt lähed ja koputad sõbra uksele.

Mõtlen, et millest teile siis oma järgmises blogis lähemalt rääkida? Kas lohesurfist või saarest? Seniks aga vaadake meie videosid, mis oleme elukaaslasega meisterdanud sellest aastast.

Naeratage,
Teie Annett

[ot-gallery url=”gallery/annett-grossfeldt-k%c3%bclma-talve-eest-plehku”]