Homme, neljapäeval kell 20.30 algab Kanal 2s hittsaate “Selgeltnägijate tuleproov” uus hooaeg. Eelmise aasta vaadatavuselt kolmas saade Eestis üllatab paljude sisuliste uuendustega. Esimese saate züriiliikmed on poptäht Kerli Kõiv, teadlasest poliitik Andres Tarand ja lavastaja Merle Karusoo.

Neljapäeval kell 20.30 jõuab ekraanile “Selgeltnägijate tuleproovi” teine hooaeg. Esimeses saates tuleb eelvooru kogunenud võistlejatel lahendada kolm rabavat ülesannet. Saate lõpuks selguvad need kümme sensitiivi, kes 100 000 kroonise peaauhinnaga tuleproovis tegelikult võistlema pääsevad.

Ekraanile jõuab ka müstiline episood, kus näeme vaid nädalapäevad pärast avasaate salvestust elust lahkunud Talis Kitsingut.

Võrreldes esimese hooajaga on sel hooajal saatesarjas palju põnevaid uuendusi. Näiteks said seekord ka televaatajad omapoolseid ülesandeid välja pakkuda. Põnevaid ja sageli jalust nõrgaks võtvalt kummalisi lugusid tuli igast Eesti otsast — küll taheti leida kadunud sugulast; saada jälile perekonda vaevanud saladusele; leida vastuseid lahendamata mõrvajuhtumitele. Lisaks võistlejatele osaleb tänavu ülesannete lahendamisel ka üks salapärane meeskond.

Saatejuht Urmas Eero Liivi kinnitusel ületasid tänavused osalejad saatetegijate julgemadki lootused. “Nende seas on hämmastavaid talente, kelle võimed ei jää kindlasti mulluse võitja Nastja omadele alla. Ehkki ma olen loomult skeptik, olen ma olnud tunnistajaks hetkedele, mis toovad kananaha ihule ja millele ma ei suuda leida ühtki ratsionaalset seletust”, ütles saatejuht Liiv.

“Selgeltnägijate tuleproov” on Kanal 2 eetris alates homsest igal neljapäeval kell 20.30.