Liitu Gossip.ee lehega Facebookis ja juba 24.veebruaril võid võita Koduaksessuaarid.ee poolt välja pandud kauni kingituse: “Kohver nõudega printsessidele”. Kohver sisaldab 4 lusikat, 4 teetassi koos alustaldrikutega ning ühte teekannu, ühte suhkrutopsi ning ühte koorekannu. Kohver on mõõtudega: 18,5cm-12cm-5cm. Nõud on keraamilised.

Mida teha, et “Kohver nõudega printsessidele” endale võita?

1. Liitu Gossip.ee lehega Facebookis.
2. Jaga uudist oma Facebooki seinal (http://www.gossip.ee/articles/14788-auhinnamaeng-liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ja-voida-koduaksessuaarid-ee-poolt-kohver-noudega-printsessidele?locale=et)
3. Jäta kommentaar “jagatud” Gossip.ee uudise alla (www.gossip.ee)

Koduaksessuaarid.ee poolt välja pandud kingituse “Kohver nõudega printsessidele”loosime välja 24.veebruaril. Head loosiõnne!

Loe lisaks:
Koduaksessuaarid.ee
(http://www.koduaksessuaarid.ee/) on internetikaubamaja, kust saate endale mugavalt soetatda armsaid koduaksessuaare, leiate toredaid kingiideid ning vahvaid asju lastele. Vaata tootenäidiseid galeriist!


Tähelepanu!
Gossip.ee auhinnamängudes osalejad kinnitavad, et on regulaarsed Gossip.ee lugejad ning auhinnamängu mängides kontrollivad SIIT lehelt ISE, kas võit on neile naeratanud!

Vaata lisaks:
Prize games & Free giveaways

 

[ot-gallery url=”gallery/auhinnam%c3%a4ng-liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ja-v%c3%b5ida-koduaksessuaarid-ee-poolt-kohver-n%c3%b5udega-printsessidele”]