Gossip.ee statistika on viimase kümne päeva jooksul olnud kõigi aegade kõrgeim — kaks korda selle aja jooksul on päeva unikaalne lugejate arv küündinud lausa ligi 100 000 inimeseni päevas!

Hiiglaslikult tõusnud lugejate arvu eest võlgneme tänu esmajoones Iltalehti‘le ning Soomes valminud eksklusiivsetele Ohmygossip Couture galeriidele, kus lõid kaasa Soome tuntuimad avaliku elu tegelased — Sini Tarkkinen (Soome kuulsaim Pin-up modell); Linnea Aaltonen (Endine Miss Soome); Janni Hussi (Soome tipp fitness-sportlane) ja Johanna Loiri (Soome ühe kuulsaima showtantsu trupi liider) ning mis kõik leidsid laialdast kajastust erinevates Soome väljaannetes — viimase nädala jooksul 3x Iltalehtis (vt SIIT; SIIT; SIIT), HYMY’s (vt SIIT) ja Stara’s (vt SIIT), lisaks ka mitmetes väiksemates Soome portaalides ja blogides.

“Ei oleks uskunud, et Iltalehti näol on tegu niivõrd suure, minu silmis lausa hiigelsuure meediakanaliga,” tunnistab Gossip.ee portaali peatoimetaja Helena-Reet Ennet

“Eesti väljaanded — Delfi, Õhtuleht, Naine24, Elu24, Kroonika jne., kes meid refereerivad, ei ole iial toonud ligilähedastki trafficut lehele. Kui võrrelda Eesti ja Soome lehtede trafficut, siis peab tunnistama, et Eesti meediaväljaannetel on veel kasvuruumi küll,” lisab Helena-Reet ja toob võrdlusena välja Delfi Publiku ja Iltalehti statistika.

“No näiteks, kui Delfi Publikust tulev päevane refereerimise lagi on 120-150 klikki päevas (harilikult tunduvalt vähem) ning kuus kokku umbes 500-1500 klikki kõigi refereeritud artiklite pealt kokku, ning võrrelda seda nüüd näiteks ainuüksi eilse Iltalehti refereeringuga, mis tõi peale 27253 lugejat (tõenäoliselt oleks see numer olnud veel suurem aga meie server ei suutnud kogu lugejatevoogu vastu võtta), siis ei oska muud öelda kui et WOW! Kuigi eestlased on IT alal tublid, siis meedia on meil lõhestunud ning tuhandeks erinevaks portaaliks ja väljaandeks jagunenud — mammutmeediat, nagu naaberriikides meil ei ole. Siin teevad nii soomlased kui rootslased meile silmad ette. Jah, Soome on suurem, 5 korda suurem kui Eesti, aga kui see traffic, mis tuli, jagada viiega, saame ikka hiigelnumbri. Meie mõistes suured Eesti portaalid on tegelikult väga väikesed, kahjuks.”

 

Väljavõte Gossip.ee Google Analytic’u statistikast (16.veebruar 2012):

Loe lisaks:
Gossip.ee poolt avaldatud “Ohmygossip Couture” galeriid ehivad ka Soome loetumate lehtede esilehti
Gossip.ee avaldab juba mõnda aega “Ohmygossip Couture” brändi moegaleriisid, mida esitlevad vaid tuntud inimesed — erinevate maade esikaunitarid, staarid ja modellid. “Hetkel teeme väga aktiivset koostööd Soome meedia ja Soome staaridega,” ütleb Ohmygossip Couture arendusjuht Helena-Reet Ennet.

„Ohmygossip Couture” fashion galleries embellishing the front pages of distinguished Finnish newspapers

[ot-gallery url=”gallery/uus-rekord-gossip-ee-lehte-k%c3%bclastas-eile-95162-inimest-helena-reet-v%c3%b5rdleb-eesti-ja-soome-v%c3%a4ljaandeid-meil-on-veel-kasvuruumi”]