Gossip.ee avaldab juba mõnda aega “Ohmygossip Couture” brändi moegaleriisid, mida esitlevad vaid tuntud inimesed — erinevate maade esikaunitarid, staarid ja modellid. “Hetkel teeme väga aktiivset koostööd Soome meedia ja Soome staaridega,” ütleb Ohmygossip Couture arendusjuht Helena-Reet Ennet.

“Soome kuulsused (nii avaliku elu tegelased, fotograafid, meikarid ja stilistid) näitavad projekti vastu suurt huvi üles — juba ainuüksi viimase kahe nädala jooksul oleme Soomes teinud heal tasemel galeriid Soome tuntuima pinup modelli Sini Tarkkinen’iga; endise Miss Soome Linnea Aaltonen’iga; Fitnessmalli 2010 võitja Janni Hussi‘ga ning juba järgmine nädal on avaldamiseks küps galerii Soome tuntuima šowgrupi Tigers juhtfiguuri Johanna Loiri‘ga. Ja see on alles algus!”

Eile avaldatud värske moe-eri Soome fitness-modell Janni Hussi’ga, mis taaskord sai kajastust mitmes Soome väljaandes (lausa kolmes korraga!), on siiani olnud kõigist populaarsem. “Pean tunnistama, et peale seda, kui Iltalehti, Stara ja Hymy peaaegu üheaaegselt avaldasid “Ohmygossip Couture”  moegaleriid – jooksis Gossip.ee privaatserver mitmeid kordi kokku. Eile jõudis tänu soomlaste ülisuurele kajastusele Gossip.ee lehele ligi 100 000 unikaalset lugejat ning tehti üle 360 000 pageview. Neid numbreid Google’i Analytic’us silmade ees pöörase kiirusega kasvamas näha oli tõeline adrenaliinilaks!” rõõmustab Gossip.ee peatoimetaja Helena-Reet ning lubab, et peagi võib üllatada veel mitme suure projektiga.

“Kaks väga kuulsat soomlannat soovivad, et hakkaksin nende manager’iks. Hetkel kaalun mõlema pakkumist, sest tegu on siiski väga töömahukate ja suurte pakkumisega, samuti on Soome meediaga kahasse plaan anda erandkorras ühele Soome mittetuntud kaunitarile võimalus saada “Ohmygossip Couture” reklaamnäoks. Hetkel on “Ohmygossip Couture” ametlikud reklaamnäod Euroopas ja Skandinaavias eestlannad — Triin Tulev, Breth Tootsi ja Marianna Link ning ülemaailmne reklaamnägu Kristiina “Bellanova” Raudsepp.

Vaata lisaks Gossip.ee’le hiigeltrafficu toonud Janni Hussi’ga tehtud “Ohmygossip Couture” galeriid, mis eile avaldati ka Soomes:

1. “Ohmygossip Couture” galerii Iltalehtis (vaata SIIT)

2. “Ohmygossip Couture” galerii Stara’s (Vaata SIIT)

3. “Ohmygossip Couture” HYMY’s (Vaata SIIT)