Vabakutseline tekstiili- ja rõivakunstnikust ning “Supernoova” võitja Hanna Korsar (26) naudib moe teatraalsust ja vaatemängulisust. Samas võib ta olla väga praktilise meelega – teha kodus remonti ja kirjutada eelarveid, kirjutab Cosmopolitan.

Kas “Supernoova” võidukollektsioon valmis raskelt?
Ikka, mul oli võistlusel väljas kümme kostüümi, millele kulus poolteist kuud tööd, hommikul kaheksast õhtul kümneni.

Disainid muinasjutulisi kleite, milline saab olema su enda pruutkleit?
Endale pruutkleidi valmistamine pole kombeks, sellega kaasneb teatavat sorti ebausk.

Mida on su garderoobis kõige rohkem?
Tumedaid viigipükse ja V-kaelusega kampsuneid, peaaegu kõik on ühe tegumoega, ainult ise värvi. Olen mugav riietuja, kannan palju musta.

Kuidas kerge vaevaga oma välimust efektsemaks muuta?
Kanda seda, milles end hästi tunned. Iga trenditoode ei sobigi kõigile. Riietus ei pea olema hullumeelne, omanäoline ehe on kirsiks koogitükil. Eriti tore, kui tegu on originaalehtega, mis on stiilne ja ajatu.

Sinu igapäevane ilurutiin?
Teismelisena oli vaja rohkem edvistada, nüüd kammin korralikult juukseid, pesen hambaid ja värvin ripsemeid. Suvel on kõik väga lihtne, talvel tuleb end pisut rohkem tupsutada.

Mis sul käekotis on?
Võtmed, rahakott, telefon, Clinique’i 2 in 1 huuleläige-parfüüm ja juuksekumm.

Kas sa trenni ka jõuad?
Ilusa ilmaga käin Pirita metsas jooksmas, kehvemaga sisehallis sörkimas või basseinis ujumas. Tunnike treeningut annab väga hea enesetunde.

Oled sa gurmaan või kõigesööja?
Gurmaaniks ei saa mind pidada. Erilisi maitse-fines‘e ega ekstreemsusi pole ma proovinud. Vaid mõned aastad tagasi hakkasin kala sööma, piima joomist pole tänini ära õppinud. Pealegi olen nigel kokk. Kõik teised, eriti mehed, teevad süüa minust paremini.

Refereeritud artikli täisteksti loe Cosmopolitanist