Uuel aastal vormi koos hinnalise Garmin Forerunner 310XT kellaga! Liitu Gossip.ee lehega Facebookis ning võida endale fantastiline kell väärtuses 289 eur (350dollarit)!

Mida teha, et Garmin Forerunner 310XT endale võita?

1. Liitu Gossip.ee lehega Facebookis.
2. Jaga seda + kolme (1+3) omal vabal valikul valitud Gossip.ee uudist oma Facebooki seinal sõpradega (vaatame Share/Jagamisi enne, kui auhinna loosime)
3. Jäta kommentaar “jagatud” Gossip.ee uudise alla (www.gossip.ee)
4. Pane sellele uudisele “Like”

 

 Garmin Forerunner 310XT loosime välja 1000 mängus* osaleja täitumisel või hiljemalt 16.jaanuaril! Head loosiõnne!
*Mängus osalejaid loeme sellele uudisele antud “Like’de” järgi.

Tähelepanu! Gossip.ee auhinnamängudes osalejad kinnitavad, et on regulaarsed Gossip.ee lugejad ning auhinnamängu mängides kontrollivad SIIT lehelt ISE, kas võit on neile naeratanud!

Loe lisaks:
Garmin Forerunne on GPS vastuvõtjaga treeningu vahend, mis ei karda vett. 310XT on triatleetide asendamatu treening tööriist – GPS vastuvõtjaga, ujumiskindel treener, mis salvestab rattasõidu ja jooksu andmed ja saadab need juhtmevabalt sinu arvutisse. See multi-sport seade töötab aku pealt kuni 20 tundi, salvestab distantsi, tempot ja pulssi (lisavarustuses) ning paigaldub randmelt rattale sekunditega.

Ujumiskindel Forerunner 310XT on veekindel (kuni 50m), seepärast saad seda kanda ka basseinis või järves ujudes ning mõõta samal ajal aega. Seadme kompaktne disain ja painduv randmerihm tagab kasutusmugavuse ükskõik mis tingimustes.

Kui oled valmis veest välja tulema ja ratta selga hüppama, siis lisana saadava rattahoidikuga on seadme paigaldamine rattale imelihtne. Forerunner 310XT kategoriseerib erinevad spordi tegevused ühte treeningusse ja suudab ka logida ülemineku aja, nii saad analüüsida oma võimekust algusest lõpuni.

Forerunner 310XT jälgib tänu GPS satelliitidele täpselt asukohta ja salvestab distantsi, kiirust, pulssi (lisavarustus) jne. Kõrg-tundlik GPS vastuvõtja ja HotFix satelliitide ennustus süsteem tagavad Forerunneri kiire ja efektiivse asukoha määrangu ka metsas ja kõrghoonete läheduses. Innovatiivse ANT+ juhtmevaba tehnoloogia abil ühendub Forerunner 310XT sujuvalt lisavarustusena saadavate pulsimõõtja, kiiruse/pedaalipöörete anduritega.

Pulsivööga ühendatud Forerunner 310XT salvestab pidevalt südamelööke minutis ja kasutab neid andmeid kalorite arvutamisel. Treeni kindlas pulsi tsoonis, et parandada vormi ning jälgida pingutus astet.

Kui treening tehtud, saadab ANT+ tehnoloogia automaatselt andmed arvutisse siis, kui Forerunner on läheduses. Pole juhtmeid ega tülikaid ühendusi. Andmed on juba valmis analüüsimiseks, kategoriseerimiseks ja jagamiseks läbi Garmin Connect interneti lehe või läbi Garmin Training Center arvuti tarkvara. Saad isegi arvutis treeningut planeerida ja seejärel oma seadmesse saata.