E, 26. detsember 2011 19:00, Viljandi Pauluse kirik, Viljandi
T, 27. detsember 2011 19:00, Tartu Peetri kirik., Tartu

Sel aastal ühinevad Eesti publikule jõuluelamust pakkuma armastatud eesti lauljad Ivo Linna ja Maria Listra ning Eesti Raadio laululapsed, kellega koos astuvad lavale ka dirigendid Kadri Hunt ja Kaie Tanner, klaveril Antti Kammiste ja kitarril Ain Varts.
 
Detsemrikuus Eesti kirikutesse jõudval kontsertsarjal hakkavad kõlama klassikalised jõululaulud “Püha öö”, “The First Nowell”, “Adeste Fideles”, “Oh kuusepuu”, Oo, jõuluöö” jt, samuti jõululaulud eesti heliloojate Olav Ehala, Alo Mattiiseni jt sulest.
 
Ivo Linna käis viimati jõulutuuril koos naislauljaga kolm aastat tagasi, Maria Listra on viimastel aastatel seoses õpingutega mainekas Londoni Ülikooli Royal Holloway kolledžis Suurbritannias elanud.
 
Ivo Linna jõulukontsertidest:

“Mul on väga suur rõõm Kadri Hundi kooriga koos laulda, sest võimalust lastekooriga koos laulda on olnud vähe. Mariat tunnen juba titest peast, tema puhul on selge näide see, et kui sa võtad omale eesmärgi ja liigud selle poole, siis sa selle ka saavutad. Minu kõige pikemaajalisem koostööpartner saatjana on olnud Antti Kammiste ja Ain Varts on Eesti üks väärikamaid kitarriste, nii et võin lavale minna täiesti kindla tundega.”
 
Maria Listra:

“Minu jaoks on jõuluaeg alati käsikäes käinud muusikaga. Lapsest peale on meie peres olnud suur tähtsus jõululauludel ning just koos laulmisel. Ma loodan, et meie jõulukontserdid toovad taaskord Eestimaa erinevatesse paikadesse ilusat muusikat ja veelgi enam jõulusära. Mul on suur au ning tohutu heameel, et sellel talvel on mul võimalus laulda koos Ivoga. Ma tean vaid väheseid lauljaid, kes on end ikka ja jälle eestlastele nii armsaks ning südamelähedaseks laulnud. Olles enamuse ajast oma kodust, perest ja sõpradest eemal on viimastel aastatel olnud jõulud minu jaoks eriti armsad. Ma loodan, et läbi meie eestikeelsete jõulu- ja talvelaulude saan meie kuulajatele edasi anda jõulurahu ja seda helgust, mida minus endas tekitab Eestis veedetud kodune jõuluaeg.”
 
Ivo, Mariat ja Eesti Raadio laululapsi saab kaunitel ja rõõmsatel jõulukontsertidel näha:
 14. detsembril Keila kirikus
 19. detsembril Pärnu kontserdimajas
 22. detsembril Tallinna Kaarli kirikus
 26. detsembril Viljandi Pauluse kirikus
 27. detsembril Tartu Peetri kirikus
 Alguskellaaeg kõikjal kl 19:00.
 Sissepääs alates kell 18:00.
 
Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja internetis www.piletilevi.ee.
 NB! Kuni 11.detsember Tallinnas Kaarli kirikus toimuva  kontserdi pileti hind 15 €
 alates 12.12 pileti hind 17 €
 
Estraveli kuldklientidele koodi alusel soodustus -20%
 Soodustuse saamiseks sisesta sooduskoodi lahtrisse Estraveli poolt saadud märksõna.
 Lapsele kuni 4 a. sissepääs tasuta, juhul kui istub piletiga saatja süles.