Ka staarid, nagu me kõik, kannatavad kõige tavalisemate haiguste käes. Hänt BILD avalikustab mõned neist.

“Meeleheitel Koduperenaiste” täht Marcia Cross on vaevelnud piinavate migreenihoogude käes juba sellest ajast saadik kui ta veel väike laps oli. Aastate jooksul on näitlejatar õppinud migreenihoogudega hakkama saama. “Ma püüan vältida stressi ja toiduaineid, mis hooge esile võivad kutsuda. Ma lihtsalt ei kannata seda valu välja. Siis tahan koju, end pimedas ruumis pikali visata ja oodata kuni hoog üle läheb.”

Uus tõusev täht Emma Stone kannatas agorafoobia käes, mis toob endaga kaasa haigusliku hirmu suurte avatud ruumide ning rahvarohkete kohtade ees. “Mul käisid tihti paanikahood peal ja lapsena võitlesin ängistusega. Käisin teraapias. Ma ei suutnud ema kõrvalt lahkuda.” Tänaseks on Emma terve. Selle eest, et ta foobiast üle sai, tänab ta oma ema Kristat.

Realitistaar Kim Kardashian‘il on diagnoositi  krooniline nahahaigus psoriaas. Tegemist on päriliku haigusega ja ta ema sai sama diagnoosi täpselt samas vanuses. “Inimesed ei saa aru, millise pinge all ma elan, et pidevalt täiuslik välja näha. Niipea kui kilo juurde võtan, satun ma ajalehtede esileheküljele,” ütleb Kim.

Üks maailma kaunemaid näitlejatare Catherine Zeta Jones on bipolaarne. Sellist psüühilist seisundit kutsuti vanasti maniakaal-depressiivseks. Ajal, mil abikaasa Michael Douglas kõrivähiga võitles, võitles Zeta Jones enda haigusega. Tal oli hirm igasuguse inimestega suhtlemise ja läbikäimise ees ja ta ei suutnud isegi restorani sööma minna. “Kui minu avastus, et põen bipolaarsust tüüp 2, on innustanud kedagi abi otsima, siis on see seda väärt,” ütleb ta.

Lauljatar Katy Perry‘t kimbutavad kinnisideed. Kui asjad pole täpselt nii, nagu ta tahab, võib see teda endast täiesti välja viia. “Mul on tõepoolest kinnisideed kui ma turneel olen. Lähen kohutavalt endast välja kui leian kosmeetikakotist katkiläinud kosmeetikat. Kõige hullem on see kui näen päikseprille, milledel on sõrmejäljed peal. Siis lähen ma hulluks: “Jumal hoidku, ma ei saa hingata. Puhastage need ära!””

Disney-staar Demi Lavato on kannatanud nii söömishäirete kui enesevigastamise käes. Eelmisel sügisel oli ta sunnitud ravile minema, sest asjad läksid üle igasuguse piiri – Demi lõpetas söömise, anoreksia läks üle buliimiaks ja ta oksendas välja kõik, mis sõi. Lisaks lõikus ta oma käsivarsi. “Kõige hullemal ajal oksendasin ma viis korda päevas,” ütleb ta.

Teismeliste iidol Miley Cyrus põeb tahhükardiat. Tema süda lööb normaalsest kiiremini. “Seda tüüpi tahhükardia, mis minul on, pole eluohtlik. See ei kahjusta mind, kuid see mõjutab mind. Laval ei möödu ühtegi sekundit, mil ma oma südame peale ei mõtleks,” ütleb ta oma elulooraamatus “Miles to Go”.

Beyoncé nooremal õel Solange Knowles‘il on ADHD (attention deficit hyperactivity disorder, toim.), mis toob endaga kaasa hüperaktiivsuse ja kontsentratsiooniraskused. Diagnoosi sai ta koguni kaks korda, sest esimesel korral keeldus Solange arsti uskumast ja pöördus teise arsti poole, kes talle sama diagnoosi pani. Hiljem sai ta aru, et diagnoos on õige. “Inimesed arvavad, et ma olen purjus ka siis kui ma olen kaine,” ütleb ta.