Juba pikka aega on sahistatud, et maailmakuulus modelliotsingute saade “Ameerika supermodell” (“America’s Next Top Model”) jõuab ka Eestisse. Kahtlused on osutunud tõeks: modelliotsingud saavad avapaugu juba sel nädalal!

“Saatesarja “Eesti supermodell“, mis põhineb Tyra Banksi juhitud ja maailmas väga populaarseks saanud formaadil “Ameerika supermodell”, peaauhinnaks on leping Londonis paikneva Premier Model Managementiga,” avaldab saate esindaja Merit Pettai.

“Käime Eestis nii suuremates kui ka väiksemates kohtades, et iga tüdruk vanuses 16-25 saaks võimaluse casting’ul osaleda,” ütles saate tegevprodutsent Triin Randloo.

Modelliotsingud algavad juba sellel nädalal Saaremaalt.

TÄHELEPANU! “Eesti supermodell” otsib osalisi!
Just Sinust võib saada Eesti järgmine supermodell, sest maailmakuulus modellisaade jõuab Eestisse.

Supermodell Tyra Banksi hitt-teleformaat „America’s Next Top Model“ jõuab Eestisse. Kanal 2 uus tõsielusari „Eesti supermodell“ hakkab otsima neiut, kes jõuaks Carmen Kassi, Carmen Pedaru ja Tiiu Kuigi jälgedes maailma moelavadele ja esikaantele. Võistlejaid hindavad ning õpetavad oma ala tuntuimad eksperdid ja moegurud.

Kui oled 16 – 25 aastane neiu ja Sul on olemas kõik, et modellimaailmas läbi lüüa, siis registreeri end SIIN ja saada meile avaldus!

Lisainfo: supermodell@kanal2.ee
 
Uus telesari  “Eesti supermodell” jõuab Kanal 2 ekraanile 2012. aasta kevadel.

Loe lisaks:
Saate “Eesti supermodell” peaauhinnaks on leping Premier Model Managementiga

Liitu Eesti supermodell lehega Facebookis!

Eesti supermodell: Kes võiks olla järgmine Eesti Nigel Parker; Jay Manuel ja J.Alexander?

Küsitlus: Keda te mingil juhul ei tahaks näha “Eesti supermodell” saate züriis?