Ajakirjade Kirjastuse turundusdirektor Merily Pihelbu (29) räägib ajakirjale Anne&Stiil (okt 2011), et tema stiili inspiratsiooniallikad on meeleolu, inimesed ja kohad ning mõningal määral ka moetrendid. “Mu töörõivastus on šikk, mugav ja praktiline. Sageli tuleb ameti tõttu pärast päevatoimetusi ka üritustelt läbi astuda, siis täiendan riietust mõne glamuurse lisandiga.”

“Mind pole kunagi alt vedanud naiselik kleit ja kvaliteetsed jalatsid,” räägib Merily Pihelbu. “Töögarderoobi koostamisel olen pigem analüüsiv investeerija. Mõtlen läbi, millega uut ostu sobitada, et leida rohkem võimalusi uute komplektide loomiseks. Kui tuju ja aeg nõuavad, siis teen ka impulsiivseid väljaminekuid.”

“Ma ei suudaks elada ilma romantiliste kleitide, mugavate retuuside ja päikesepuudrita. Kui ostaksin sel hooajal vaid ühe rõivaeseme, siis oleksid need (ja ka on) Vivienne Westwoodi läikvad kuldsete nööpidega kummikud. Need on lihtsalt nii kihvtid ja praktilised sügisetervitajad!”

“Kõige meelsamini šoppan reisidel ja viimasel ajal ka veebis, sest siis on lihtsam aega planeerida ning meel on enam avatud uuteks ja julgeteks moevallutusteks.”