Juba ülehomme alustab telekanal TV3 “Eesti otsib superstaari” kolmanda hooajaga, mille septembrisaadetes loovad tuju värvikamad seigad Tallinna, Tartu, Pärnu ja Rakvere eelvoorudest.

Saatesarjale annab avapaugu kokkuvõte Tallinna eelvoorust; oodata on nii naeru kui pisaraid, nii andekaid kui kurioosseid superstaariks pürgijaid ning piisavalt draamat.

“Paraku ei ole midagi muutunud, endiselt pürib superstaariks hulgaliselt kõrge enesehinnanguga eestlasi, kelle puhul jääb lootus, et auhinnaks olev 100 000 krooni oli nende saatesse tuleku peamine põhjus,” kommenteeris Mihkel Raud.

Tallinnas osalenud Raul Tõkke eelvoorust edasi ei pääsenud. “Raud ütles, et tehku ma oma bändi edasi, aga ärgu ma sellega rahva ette tulgu,” ütles Tõkke. “Ega ma seda kommenaari tõsiselt võtnud. Mina küll ei arva, et peaks kohtunike karmide ütlemiste pärast pisaraid valama. Mina laulan ikka edasi ja arvan, et ka teised kohtunikelt “ei”-saanud, kes ikka laulda tahavad, peaks seda ka tegema.”

Maarja sõnul oli eelvoorudes hästi lauljaid palju. “Paraku on aga tunduvalt vähem selliseid, kes eristuks teistest ka muu kui hea lauluoskuse poolest.”

Eelvoorust edasi pääsenud Jevgenia Vannari arvates on kohtunikel õigus mõnede osalejate suhtes karmilt käituda. “Nemad ju teavad, mllised eeldused peavad superstaaril olema ning kellest ikka superstaari ei saa. Võib ju õigesti laulda, aga kui sarm ja sära puudub, pole midagi teha,” arvas Vannari. “Minu arvates on kõige karmim Rein Rannap. Tema sõnul on mul hea hääl, aga pean töötama esinemisoskuse kallal. Samas- kui oleksin juba professionaalne esineja, poleks ma ju superstaarisaatesse tulnud.”

“Eesti otsib superstaari” alustab eeloleval pühapäeval kell 20.30.