Huvitav, et üleriigilises lehes lastakse levitada valeinfot. Õhtuleht refereerib Yle.fi uudist. Õhtulehe tõlkes on aga tegelik tõde kaduma läinud ja kirjutatakse, et Pia Pakarinen’ilt võeti kroon ja tiitel – tegelikult loobus ta sellest ise!

Huvitav ja kurb, et nii suur nii Eestis kui ka Soomes loetav leht, võtab endale õiguse täiesti vale infot levitada. Täna hommikul suhtlesin oma tuttavate Soome kolleegidega, kes minu tähelepanu Õhtulehe artiklile juhtisid ning olid uudisest šokis.

Tõesti — milleks tõlkida lugusid soome keelest, kui keelt ei oska! Milleks levitada väärinfot kauni missi kohta? Milleks sopata lugejate päid valede faktidega? Ja milleks refereerida allikaid, kes on neli korda juba lugu edasi refereerinud?

Kes soovib infot otseallikatest – lugege Gossip.ee-d, Ilta Sanomat või vaadake Soome MTV3-e! :)  Gossip.ee lugu Pia Pakarinen‘i kroonist loobumisest saate lugeda SIIT

Vaadake ka Õhtulehe refereeringut:

_____________________________

Loe lisaks:
YLE Uutiset: Miss Suomi Pia Pakarinen luopui kruunustaan

                                          ——————♥♥♥——————

Õhtuleht on siiani olnud Eestis kollase meelelahutuse lipulaev paberkandjal — loodame, et see nii ka jääb ning lugejaid ei kotita nii julmalt valeinfoga. Ja taas otsustas Gossip.ee moraalipolitsei jagada moraalituse punkte — 10 punkti moraalitust Õhtulehele Pia Pakarinen’ist vale kuvandi loomise eest! Häbi, häbi, Õhtulehes-käbi…

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi