Täna puhkenud arutelu 68-aastase Vormsi-Ennu ja 22-aastase Janne Jüsmä suhte ümber ei taha vaibuda. Gossip.ee avaldas arvamust, et kogu see triangel on haiglane! Nüüdsest hakkabki Gossip.ee-s ilmuma täiesti tuttuus rubriik MORAALIPOLITSEI. Kõik ebamoraalsed saavad meie moraalipolitseilt moraalituse punkte. Mida rohkem punkte, seda hullem juhtum. :)

“Ei hooli armastus ja kirg vanusest, sest tuntud nõia ja imeravitseja Vormsi Ennu (68) ja tema uue kallima Janne Jüsmä (22) vanusevahe on ligi pool sajandit, täpsemalt 46 aastat,” kirjutab Kroonika.

Mõne aja eest ilmus Kroonikas artikkel: “Tähetark Igor Mang (61) ja reisibüroo Estlive projektijuht Helen (30) olid kirglikus salasuhtes. “Suhe mõjus Helenile kui hüpnoos.” Kuu hiljem helistas Gossip.ee toimetusse pooleldi nuttev-pooleldi ähvardav Helen, et midagi sellist pole olnud ja et tema ei tunnegi Igorit – võtku me refereeringud maha. Naisele oli mõistus koju jõudnud – sest Igor oli juba uute vallutuste kallal.

Loendamatul arvul oleme lugenud igasugustest meie väljaannetest (sugugi ei tahaks kogu au Kroonikale anda;) lugusid rikastest ärimeestest, kellel on mitme erineva naisega, mitmed erinevad suhted ja lapsed. Loeme loendamatul arvul lugusid, kuidas peetakse armukesi ning vahetatakse naisi nooremate vastu välja. Kõike seda saatmas pooleldi kiitus ja au. Loeme päevast päeva inimestest, kelles pole tegelikult midagi sellist, et neist arvamusliidri peaks voolima. Meie riigis tehakse nendest aga keisrid, kunnid ja ihaldusväärsed mehed. Miks küll?

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

Mart Laisk püstitas küsimuse: “Mille poolest mees noore naisega on haigem, kui mees teise mehega?”

Kui nüüd üdini aus olla, siis mul isiklikult pole selle vastu midagi, kui Janne kasvõi saja 100-aastase mehega sehkendab. Täiesti ta oma asi. Samuti pole mul mitte kõige vähemat homode vastu, pigem on enamus gei-meestest, keda mul on heameel tunda, mulle väga sümpaatse mulje jätnud.  Ei ole mul ka selle vastu laias laastus midagi, kui keegi armukesi peab. Igaüks võibki elada nii nagu tahab, eelduses siiski, et sellega kellelegi haiget ei tehta…

Aga, mis mulle ei meeldi, on see, kui valdav osa meediast kajastab selliseid uudiseid nö “Hurraa! – efektiga”. Et oh kui armas, näete, armastus ei küsi vanust… ja stiilis kui 75-aastane mees 25-aastasega lapse saab, siis kirjutatakse: “Woww, tehke järgi. Tegija.” või kui ärimees armukest peab siis a la: “No ta jõuab seda endale lubada.”

Teisisõnu, mulle ei meeldi kui meedia loob lodevat maailmapilti. Ja meedia on võimas – meedial on võim ja jõud inimesi ja isegi nende alateadvust muuta – meedial on jõud maailma muuta – ja mina suunaks seda pigem moraalsuse (nõme sõna, aga ei leia paremat!) poole :)

Tegelikult ju ka Gossip toitub sellistest kurioosumitest – kajastame rõõmuga kõike anormaalset ning skandaalset. Gossip ei taha otseselt anda hinnanguid juhtumitele, ei taha elada ega hinnata teiste elu, katsume lihtsalt sündmusi ja elu-olu kajastada aga ei pea õigeks, et plaksutame käsi ning kiidame võltskangelasi. Jätame lugejatele võimaluse vastanduda “kangelastele”.

Kõlan juba nagu oma ema suust kukkunu:D
heheee — selle julge jutu peale teen nüüd ühe kohvi :)