Heterosõbralikus klubis Kapp on sellest sügisest ägedamad peod, avaram tantsuplats ja unikaalne Margarita-menüü. Kõigile tolerantsetele inimestele mõeldud klubi avati kevadel Tallinna vanalinnas, kus enne asus mäletatavasti Lounge 8.

“Kapp on Eesti ainuke ja parim heterosõbralik klubi, kuhu on oodatud kogu LGBT kogukond ja sõbrad,“ lausus Peeter Rebane, üks Kapi omanikest. „Pärast ümbermaailmareisilt naasmist olen suvi läbi koos meie tiimiga tööd teinud, et Kapp oma käe järgi veelgi mõnusamaks klubiks muuta.”

Parema peoelamuse nimel on klubi Kapp nüüd intiimsema atmosfääri ja avarama tantsupõrandaga. Uuele hooajale kappab Kapp vastu senisest mitmekesisema öise meelelahutusprogrammiga. Kolmapäeviti toimub pöörane poisteõhtu Boys Night, kus tasuta õlu ja siider voolavad kogu öö.

Neljapäevases kavas on „KAPP Live!” ehk live-etteasted ning “Kapis on kino!” filmiõhtud koostöös kinoga Sõprus. Reede ja laupäev on eriürituste päralt: tuntud headuses esinejad Retro Puhvetis, ägedad show‘d Never Mindil ja uued rajud stiilipeod nagu Freak Attack ja Kapp Horny.

Tuju aitab laes hoida Tallinna esimene ja ainulaadne Margarita-menüü, mis koosneb 14 põnevast ja uudsest Margarita kokteilist. „Meloni, jõhvika, kirsi, kookose, ananassi…“ loetleb peabaarmen Marko Hade põnevamaid maitseid. „Meil saab erinevaid Margaritasid ka „On the Rocks“, mis on mujal maailmas tõusev trend. Varajastel pidulistel on kindlasti soodne teada, et reedeti ja laupäeviti on Kapis enne südaööd happy hour – kõik kokteilid poole hinnaga.”

Kes aga napsust suurt ei pea, saab Kapis proovida ka uusi mehhikopäraseid roogasid või lõõgastuda suitsetamislounges vesipiipude seltsis.

Klubi Kapp on valla kolmapäevast pühapäevani kella 23-st kuni varajaste hommikutundideni (until the last man standing).  Ja – mis kõige tähtsam – Kapi köök on avatud kella 6-ni hommikul!

Gossip.ee toob teieni pisikese ülevaate peol toimunust! Vaata lisaks suurtele piltidele ka ülevaatlikku galeriid uudise all!


Evelyn Sepp ja Reet Härmat


Anu Saagim


Margit Hakomaa


Electra


Kati Vaikre ja Martin Saar


Peeter Rebane


Linnar Priimägi

[ot-gallery url=”gallery/peeter-rebane-kostitas-geibaari-kapp-avapeol-s%c3%b5pru-ja-tuttavaid-galerii”]