Näitlejannast ja loomakaitseaktivistist Alicia Silverstone’ist (33) saab järgmine kuulsus, kes kosmeetikatööstusele sõrme annab, vahendab YoungHollywood.

Silverstone kuulutas, et hakkab tootma loodussõbralikku kosmeetikat ja esimesed tooted tulevad müügile juba selle aasta lõpus. “Kõigepealt leiab poelettidelt minu loodussõbralikud kosmeetikakotid ning jumestuspintslid, mis on täielikult valmistatud taaskasutatavatest ja ümbertöödeldud materjalidest nagu bambus ning kanep.” Loomulikult ei katsetata midagi loomade peal, sest Alicia kuulub loomade eest võitlevasse organisatsiooni PETA ja on korduvalt valitud kõige loomasõbralikumaks kuulsuseks.

Alicia Silverstone on enamikule inimestest meelde jäänud Aerosmithi muusikavideotes, lisaks näitlemisele on ta kätt proovinud ka filmide produtseerimisel. Silverstone abiellus aastal 2005 rokkmuusik Christopher Jareckiga, enne seda olid nad koos tervelt kaheksa aastat. Aastatel 1996-2002 valis ajakiri FHM Alicia Silverstone’i igal aastal saja maailma seksikaima naise hulka.