Rootsi näitleja Hollywoodis Alexander Skarsgård (34) ja Kate Bosworth (28) läksid hiljuti lahku ning juba on Alexander paari pandud rootsi tõusva tähe, näitlejatar Alicia Vikander’iga (22).

Hiljuti jäid Alexander Skarsgård ja Alicia Vikander koos pildi peale kui nad külastasid koomiksite messi Comic-Con San Diegos. Allkate sõnul lahkusid nad messilt koos. Alicia ema, näitlejatar Maria Fahl-Vikander, eitab kuuldusi, et tegemist on paariga. “Ma pole sellest midagi kuulnud. Nad on head sõbrad. Nad olid mõlemad Los Angelesis, kus Alex elab. Ta käis San Diegos messil, kuid ma pole kunagi kuulnud teda rääkimas, et ta käib Alexander Skarsgård’iga,” ütleb Alicia ema rootsi ajalehele Expressen.

Sõprade sõnul pole Alexander’il kusagil elada pärast seda kui ta Kate Bosworth‘i juurest ära kolis. “Hetkel pole tal kusagil elada. Tal on samasugune elustiil nagu enne suhet Kate’iga. Ta “surfab” oma sõprade diivanitel,” ütleb allikas.

Hiljuti Rootsis kodus viibides sai seriaali “True Blood” staar tüdrukute meeletu tähelepanu osaliseks. “Tüdrukud seisavad järjekorras kui ta väljas käib. Kui ta ise ei taha, siis ei pea ta üksi olema. Kuid praegu ei soovi ta ennast siduda. Tal on liiga palju tööd ja tal pole püsisuhte jaoks aega.”