Ladina-Ameerikas 2008 aastal alustanud rõiva-ja aksessuaaribränd on Brasiilia noorte seas väga ihaldatud ja populaarne bränd. 12. septembril peetakse Brasiilias, São Paulo Credicard Hall’is Miss Univere missivõistlus, mida toetab ka Ohmygossip Couture. 

60-ndat korda toimuval Miss Universumi valimisel annab Mehhiko miss Ximena Navarrete üle krooni järgmisele Miss Universumile.

Lisaks Miss Estonia 2011 Madli Vilsar‘e toetamisele, toetab Ohmygossip Couture ka Poola missi Rozalia Mancewicz’it.


Rozalia Mancewicz & Madli Vilsar @ Brazil (Aug 2011)
Photo: Private

“Ohmygossip Couture toetab misse vabaajarõivaste ning luksuslike ehetega. Ladina-Ameerikas tuntud ja armastatud bränd aitab kindlasti tüdrukutel silma paista – meie säravates värvides, rõõmsad ja silmatorkavad topid pole kunagi ühtegi kandjat meeldiva tähelepanuta jätnud. Nahasõbralikud, naturaalsed ja kerged topid on selle kliima jaoks loodud,” räägib brändi esindaja Helena-Reet Ennet.

 

 

“Missikarussell ei ole ainult Credicard Hall’is peetav finaalvõistlus. Enamus tüdrukud sõidavad Brasiiliasse juba 21.augustil. Missidel on igapäevased visiidid, trennid ning üritused, mille tarvis on vaja iga kord uut, puhast ja mugavat rõivastust. Ohmygossip Couture loodab, et tüdrukud ei pea muretsema oma riietuse või ehete pärast ja saaksid kogu energia suunata aktiivsele suhtlemisele, naeratamisele ning oma riigi positiivsele esindamisele.”

“Ohmygossip Couture on kiirelt ja jõudsalt maailmas populaarsust kogunud. Me ei välista, et järgmisel korral Miss Universumiga suuremat koostööd teeme ning kogu üritust Ohmygossip Couture kingituste, rõivaste ja ehetega sponsoreerime. Kes siis veel peaks Ohmygossip Couture’ i kandma, kui mitte maailma kõige ilusamad tüdrukud?!! ;)”

Loe lisaks:
Gossip Media OÜ veebilehed Gossip.ee & Ohmygossip.com on Miss Universe 2011 ühed ametlikud meediapartnerid!

Ohmygossip Couture toetab Miss Estonia 2011 Madli Vilsari sõitu Brasiiliasse

Ohmygossip Couture tutvustab brändi uusi kauneid reklaamnägusid!

Ohmygossip Couture valis Euroopast kolm uut reklaamnägu


Visit Ohmygossip Couture e-SHOP’s HERE & HERE