Eesti Kergejõustikuliidu juhatus kinnitas esmaspäeva pärastlõunal Eesti koondise Daegus peetavatele maailmameistrivõistlustele. MMile lähetatavast üheksast koondislasest viis on täitnud MM-i A-normi ning neli koondislast lähevad võistlema B-normi täitjatena.

Lõuna-Koreas Daegus 27. augustist 4. septembrini algaval MM-il esindavad Eestit: Marek Niit – 100m ja 200m jooks, Gerd Kanter – kettaheide, Märt Israel – kettaheide, Mikk Pahapill – kümnevõistlus, Andres Raja – kümnevõistlus, Mihkel Kukk – odavise, Anna Iljuštšenko – kõrgushüpe, Grit Šadeiko – seitsmevõistlus ja Maris Mägi – 400m jooks.

Täiendavalt otsustas Eesti Kergejõustikuliidu juhatus registreerida MMi koondisse varusportlasena odaviskaja Risto Mätase, kes on samuti täitnud B-normi ning viibib universiaadiga seoses MMi ajal samas regioonis. Kui Mihkel Kukk ei saa mingil põhjusel võistelda, teeb seda tema asemel Mätas.

Sportlasi toetab kaheksaliikmeline abipersonal, kuhu kuuluvad võistkonna juht ja Eesti Kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normak, koondise arst dr Mihkel Mardna, füsioterapeudid Indrek Tustit ja Martin Vahimets ning treenerid Vesteinn Hafsteinsson, Remigija Nazaroviene, Andrei Nazarov, Anne Mägi ja Valter Espe.