“Abielu ei olnud minu idee ega algselt ka soov. Leeris käimine, laulatus ja abielu – see oli meie jaoks uus lehekülg elus. Ja ma pean tunnistama, et selle lehekülje aitas pöörata minu mees. Sest ma ei uskunud abielusse,” tunnistab Anneli Lahe (varem Anneli Järvet) Õhtulehele. Õnneks pole ta pidanud kolme aasta tagust kiriklikku paariminekut kordagi kahetsema.

“Hiljuti küsis meie sõber, kes oli ka pulmakülaliste nimekirjas, mida me jaanipäeval teha plaanime. Eneselegi ootamatult vastasin, et arvatavasti seda, mida Illimar iganes soovib. Ta naeris selle peale ja ütles, et kas teil kestab ikka veel 08.08.08,” näitlikustab aastaid teles ilusaateid juhtinud Anneli Lahe (40) oma abielu harmoonilisust. “Tegelikult pole mul tõesti vahet, kus me oleme ja mida teeme – olulisim on see, et oleme koos,” arvab ta ka pärast peaaegu et kümmet koos- ja kolme abieluaastat.

Enda kosimist ei teinud Anneli elukaaslasele Illimarile (42) aga lihtsaks. “Olin juba enne 17 aastat abielus olnud ning minu mõistes polnud see mitte abielu, vaid kooselu. Abielu on minu jaoks üks partner kogu eluks. Kui paljud meist on aga selleks valmis? Kas see on üldse võimalik? Ma ei tahtnud tekitada endale enam mingeid illusioone. Seetõttu olingi algselt ka uue abielu vastu,” selgitab Anneli.