Elin Nordegren on taas õnnelik ja selle põhjuseks on ameerika ärimees Jamie Dingman, kes on tema südames oma koha leidnud. Hiljuti nähti paari Stockholmis populaarses suverestoranis koos aega veetmas. “Nad vallatlesid ja hoidsid teineteisel käest kinni,” ütleb allikas uuele rootsi ajakirjale “Stjärnor och Snackisar”.

Pärast seda kui lahutus Tiger Woods‘ist (35) eelmise aasta augustis jõustus,  kohtus Elin Nordegren (31) mitmete erinevate meestega, ilma et see millegi tõsisemani oleks viinud.  Kui aga Elin selle aasta jaanuaris Jamie Dingman‘i (37) kohtas, olevat see New York Post’i andmetel olnud kui välk selgest taevast.

Jamie Dingman ja Elin Nordegren võtsid osa heategevusgalast Floridas, millel osales ka printsess Madeleine, kes töötab projektijuhina organisatsioonis Childhood Foundation. Just printsess oligi see, kes paari teineteisele tutvustas.

Kevadel kohtusid Elin ja Jamie saladuskatte all, sest ei tahtnud oma suhet veel avalikustada. Nüüd aga näitab paar oma tundeid täiesti avalikult, mida oli selgelt näha kui nad eelmisel nädalal Stockholmis restoranis Strandbryggan õhtustasid. “Elin oli rõõmus ja mõlemad näisid teineteise seltskonda nautivat,” ütleb allikas.

Elin’il on peale uue poiss-sõbra ka teine põhjus rõõmustamiseks – nimelt sai ta seoses lahutusega 735 miljonit rootsi krooni. Nii et rahast paaril puudust ei tule, seda enam, et Jamie on miljardär, kes on muuhulgas investeerinud ka Hiinasse ja Venemaale.