Eile õhtul sai alguse Soome Big Brotheri (tõlkes suur vend) reality show, kus 14 võistleja seas on ka kaks eestlast: Ragnar (19) ja Kätlin (22). Üheksakümne seitsme päeva jooksul peavad saates osalejad elama lukustatud majas ning välismaailmast eraldatuna. Kõikjal jälgivad neid kaamerad ning iga nende sõna jõuab spetsiaalse Big Brotheri kanali kaudu televaatajateni.

Igal nädalal toimub ka väljahääletus, mille tulemusel üks osaleja peab oma asjad kokku pakkima ning viivitamatult majast lahkuma. Samas on saate tootjad lubanud, et saatesse võib lisanduda ka üllatus osalejaid.

Esimesel õhtul, kus toimus tutvumine ohtra alkoholiga sai alguse ka uue kuuma saate paari tekkimine. Nimelt haaras ohjad enda kätte Ragnar, kes asus
võrgutama kasahstanist pärit noort neidu Danat (21). Kahe noore tundepuhangud ei jäänud märkamatuks mitte kellegile, sest kahekesi koos joodi mullivannis ühest klaasist veini ning toimus ka kirglik suudlus.

Kas on tekkimis ka midagi tõsist, eks seda näitab aeg. Kuna noormees on visanud pilgu peale ka eestlasele Kätlinile, kes on omakorda lubanud, et suhet ta saatesse otsima ei läinud ning voodistseene tema ei korralda.

Paljud Big Brotheri fännid arvavad, et Ragnar püüab naistemehena enda reitingut kõrgemale tõsta, sest hetkel on viimaste lemmikute seas. Samas, kui Rakverest pärit Kätlinile ennustakse kõrget kohta ning lausa ka võitu.

[ot-gallery url=”gallery/soome-big-brotheris-osalev-eestlane-ragnar-ja-kasahstanist-p%c3%a4rit-dana-amelesid-koos-vannis”]