Aastal 2008 Ladina-Ameerika turul alustanud rõiva- ja aksessuaaribränd “Ohmygossip Couture” valis Eestist oma ridadesse kolm uut kaunist modelli – Triin Tulev’i, Breth Tootsi ja Marianna Link’i, teatab Gossip Media OÜ.

“Teatame suure rõõmuga, et Ohmygossip Couture’i hakkavad esindama lisaks preagustele modellidele imekaunid ja säravad mannekeenid Triin Tulev, Breth Tootsi ja Marianna Link,” ültes brändi looja, tegevjuht ning disainer Helena-Reet Ennet pressiteates.

“Tüdrukutele on seatud kõrged ootused. Juba järgmisel nädalal hakkavad värskelt Tallinna Lifebeach’i stuudios tehtud pildid reklaamima kohe avatavat veebipoodi, shopping-guide’i ning täiendatud Lookbook’ i,” ütleb Helena-Reet ning lisab, et on vastvalminud piltide, uute modellide ning fotograafiga äärmiselt rahul.

“Modellid on tõesti kenad ning esindavad kõike seda, mida Ohmygossip Couture´gi – “Staaristiili kaunitele inimestele!”. Tegu on tuntud ning edukate avaliku elu tegelastega, Eestis armastatud persoonide ning omapärase look’i ja särava naeratusega südamlike tüdrukutega. Seekord oli valikut teha lihtsam, kui eelmistel kordadel. Sedasin isikliku sümpaatia esikohale, sest tavaliselt nö kõhutunne ei peta.”

“Pildid on tasemel. Fotograafi valisime sama hoolikalt, kui uusi reklaamnägusid. Ohmygossip Couture’i saab pildistada vaid professionaalne ning väga pühendunud ning hea käekirjaga fotograaf. Tahtsime ka kedagi, kellega on lihtne suhelda ja “aura” klapib – just sellepärast sai Eestis tehtavaid pilte valitud tegema tunnustatud ja suurte kogemustega naisfotograaf Ingrid Roose.”

“Suured tänud uutele modellidele, fotograafile ja kogu meeskonnale, kes aitab Ohmygossip Couture’i järgmisele tasandile viia. Life is beautiful!”

_______________________
Fotograaf: Ingrid Roose
www.ingridroose.com
ingridroose@ingridroose.com
1AD Gerli Jalakas
Lifebeach studio
_______________________
Ohmygossip Models:
Marianna Link
Breth Tootsi
Triin Tulev

Read it in English:
Ohmygossip Couture welcomes the new models Marianna Link, Breth Tootsi and Triin Tulev

Loe lisaks:
Ohmygossip Couture valis Eestist kolm uut reklaamnägu

Milliseid tuntud Eesti kaunitare soovitakse näha “Ohmygossip Couture” reklaamnägudena?

[ot-gallery url=”gallery/ohmygossip-couture-modellideks-said-marianna-link-breth-tootsi-ja-triin-tulev”]