Briti meedia andmetel on Pippa Middleton’i suhe Alex Loudon’iga läbi. “Nende lähikonnas teavad kõik, et nad on lahku läinud,” ütleb üks sõber ajalehele The Times.

Kui prints William ja Kate Middleton aprilli lõpus abiellusid, sai Pippa oma Sarah Burton’i poolt disainitud liibuvas valges kleidis tohutu tähelepanu osaliseks. Päev pärast pulmi kirjutasid temast kõik ajalehed, ta sai Facebook’is oma fännilehekülje ning on sellest ajast saadik fotograafide pideva tähelepanu all.

Väidetavalt on Pippa pärast pikaajalist suhet Alex Loudon’iga taas vaba naine. Ajalehe The Sun sõnul sai suhtele saatuslikuks Pippa äkiline kuulsaks saamine. “Nad liiguvad erinevates ringkondades,” ütleb allikas. 30 aastane Alex on endine professionaalne kriketimängija ning töötab maaklerina.

Hiljuti veetis Pippa nädalavahetuse koos endise kallima George Percy‘ga (26) Barcelonas pidutsedes. Viimase nädala jooksul on neid korduvalt teineteise seltsis märgatud. Päeval, mil George Percy pärib oma isa varanduse, saab temast üks rikkamaid inimesi Suurbritannias.