Lauri Hermann, kuulsime, et Haapsalus oli huvitav suvesündmus nimega I Love 90’s?
Jah! Uuno andis Haapsalus 03. juunil suve avalöögi! „I Love 90’s“ toimus esimest korda klubis Africa. Aastakümne rajul stiilikal kostitasime 90-ndate armastajaid DJ Bobo hitiparemikuga. Šveitsi laulja, tantsija, helilooja ja produtsent Peter René Baumann alias Bobo on müünud enam kui 14 miljonit albumit üle ilma. Kõige enam on mehe tähelennule kaasa aidanud „Somebody Dance with Me“, „There’s a Party“, „Everybody“, „Take Control“, „Pray“ ja „Keep on Dancing“. DJ-dena olid kohal Ahto Kruusmann (Uuno) ja mina Elmari raadiost. See oli ajareis 90-datesse, kus on auhindu ja palju head muusikat!

Kas te peate ennast rohkem raadiomeheks, või diskoriks üritustel?

Olen pigem raadiotöötaja ja promootor kui diskor. Õhtujuhina astun üles enamasti vaid meie raadiote üritustel. Korraldame reglaarselt nii Raadio Uuno kui Raadio Elmar üritusi üle Eesti. Lisaks on plaan kohtuda silmast-silma ka Spin FM-i fännidega. Üritusele kaasame artiste, kes kuulajate südamed võitnud. Näiteks hiljuti kohtusime noore ja toreda lauljatari Miaga, kellelt on oodata juba peagi ka neljandat ja väga head singlit.

Kas sarjas “I Love 90’s” tuleb veel üritusi?
Jah. Raadio Uuno „I Love 90’s“ toob nüüd Venusesse meeletu kossupeo. Selgeks on saanud suurimate liigade võidumeeskonnad ning korvpallihooaja 2010/2011 lõpetamine toimub Venus Clubis reedel 17. juunil. Tänavuse NBA meistri auks mängime ette kõige rajumad juulis Eestit väisava Roxette’i hitid. Puldis kossufännid Hermann ja Kruusmann. Vahvad mängud ja vägevad auhinnad! Ergutab tantsustuudio Error.  Kõik Eesti korvpalli meistriliiga mängijad saavad sel ööl klubisse tasuta!