Johanna Tukiainen on viimase aasta jooksul saanud meeletult palju tähelepanu nii Soome kui ka Eesti meedias. Suhe Arto Länsman´iga ei lähe just nii nagu peaks ja tundub, et Johanna ei tule ka oma raha-asjadega toime, kirjutab MTV3.

 

Soome glamuuritar Johanna Tukiainen oli veebruari seisuga üle 17 500 euro võlgades.

Tukiainen´il on õnnestunud võlga õnneks veidi vähendada, aga summa, mille võrra, ei ole eriti lootustandev. Tukiainen´il on tänaseks erinevaid võlgu 16 950 eurot, mis tähendab, et ta on nelja kuuga kustutanud vaid 550 eurot.

Suurimad üksikud summad on mitmed üle tuhande euro suurused jääk- ja osamaksud. Lisaks on selle summa sees YEL-kindlustusmaksud, tervisekeskuse maksud ja tahvid. Helsingi arestimisametist saadud tõendi põhjal on Johanna viimase kahe aasta jooksul tekkinud kaheksa lehekülje ulatuses võlgu. 

Johanna Tukiainen´i maksustav tulu oli 2008.aastal  35 119 eurot. Ta maksis tol ajal maksutagatist 9000 eurot. Aastal 2009 oli Tukiainen´i töötasu 19 437 eurot ning maksutagatist tuli maksta sellest 2000 eurot.

Andmed põhinevad 18.05.2011 Helsingi arestimisametist saadud tõendi väljavõttest.

 

Loe lisaks:

Johanna Tukiainen´i ja Arto Länsman´i pulmaarve on tasumata

Johanna: ”Pidin restoranis ootama üksi sellel ajal kui Arto jooksis vahetpidamata pangaautomaadi juurde kontrollima, kas mõni ta sõber on talle raha kandnud”

 

[ot-gallery url=”gallery/glamuurse-johanna-tukiainen%c2%b4i-v%c3%b5lanimekiri-on-kaheksa-lehek%c3%bclge-pikk”]