Suurt kõmu tekitanud suhe ja kiire kihlumine on nüüdseks leidnud sama kiire lõpu. Soome kõmublondiin Johanna Tukiainen kirjutab oma blogis põhjalikumalt, miks ta siiski Artoga kokku ei sobi.

Kirjavahetusest Johanna ja Arto endise naise vahel tuleb välja nii mõndagi mehe tumedamast poolest. Naine räägib, et Arto on suur valetaja, alkohoolik ja vägivaldne inimene. Artol on kaks poega erinevate naistega ja ta ei ole näidanud üles huvi mitte kummagiga tegemist teha. Ta ei hooli neist põrmugi. ”Kui Arto on selliseid asju korda saatnud nagu meie kirjavahetuses selgus, ei ole tal enda tegudele mingit vabandust,” blogib Johanna.

Samuti lubas Arto Johannale suuri valgeid pulmi ja mesinädalaid millisesse maailmaotsa tahes. Kui Arto aga Tukholmasse lõpuks jõudis, ei olnud mehel raha ka nii palju mitte, et Johanna välja sööma viia. ”Pidin restoranis ootama üksi sellel ajal kui Arto jooksis vahetpidamata pangaautomaadi juurde kontrollima, kas mõni ta sõber on talle raha kandnud,” tõdeb Johanna mehe pahelisemat poolt. Suuremad probleemid saidki alguse sellest, kui Arto oli jõudnud Tukholmasse ja käitus Johanna vanematekodus nagu ta omaks seal kõike ja nii käis see jant terve nädala.

Blogis arutab Johanna ka sellest,  miks on väär nii kiiresti kihluda ja kelle süü see olla võiks. Lõpuks jõuab ta järeldusele, et süüdistada ei saa ju kedagi, osad paarid ongi ju sellised, kes armuvad esimesest silmapilgust. Loomulikult ei ole Johanna endaga toimunu teda selles osas meelt muutma pannud. Tulevikus kavatseb ta selliseid otsuseid tehes lihtsalt põhjalikumalt kaalutlema hakata.

[ot-gallery url=”gallery/johanna-pidin-restoranis-ootama-%c3%bcksi-sellel-ajal-kui-arto-jooksis-vahetpidamata-pangaautomaadi-juurde-kontrollima-kas-m%c3%b5ni-ta-s%c3%b5ber-on-talle-raha-kandnud”]