Soome Big Brother´i majas aastal 2009 viibinud vanaema Terttu Mujunen on peale saadet jõudnud palju korda saata. Naine tõdeb, et kui ta läheks nüüd uuesti BB saatesse, oskaks ta palju paremat seisukohta võtta, kirjutab MTV3.

 

Soome meelelahtuslik uudisteportaal kohtus Big Brother´i täht Terttu Mujunen´iga Hispaania kuuma päikese all, kus ta veedab aega oma tütre juures.

“Kavatsen lähiajal tagasi Soome tulla. Olen 20 aastat Hispaanias elanud ja armastan seda maad,” ütleb Terttu.

Pensionil oleva Terttu paar viimast aastat on kulunud muuhulgas ka ajakiri Hymy´s toimuva Miss Vanaema žüriiliikmena ning ka filmides abirolli kohustusi täites.

“Lähikuudel esilinastub paar Põhja-Karjalas filmitud filmi, kus olen samuti abiks olnud. Olen ka Monte Carlo Casino teatriesitustes esinenud, aga nüüd pakub filmindus enam huvi, kui teater. Teeksin meeleldi rohkem filmindusega seonduvat tööd. Noored koolitatud näitlejad on ikka väga osavad ka vanade inimeste rolle kehastama,” ütleb Terttu.

“Kui ma BB-majja pääsesin, polnud mul õrna aimu, kuhu sattunud olin. Ma ei olnud erinevalt noortest päris teadlik, milles asi seisneb. Praegu oskaksin majas käituda paremini,” naerab Terttu.

Terttu on juba põnevil nägemaks uut algavat Big Brother´i hooaega.

“Tahaksin väga näha kenasid vestlusi antud elanike vahel, aga võistlused on kõige huvitavamad.”

 

[ot-gallery url=”gallery/bb-terttu-mujunen-kui-ma-bb-majja-p%c3%a4%c3%a4sesin-polnud-mul-%c3%b5rna-aimu-kuhu-sattunud-olin”]