Kõige edukam soomlasest modell maailmas on jätkuvalt Suvi Koponen. Suvi´t ei pildistata enam ajakirjade jaoks vaid nüüdsest hakkab noor naine Paparazzi juhataja sõnul tegelema esinemiste ja muu analoogsega, mille eest palju kopsakam rahasumma taskusse kukub, kirjutab Ilta-Sanomat.

 

Suvi Koponen alustas oma karjääri maailmas, tehes oma nime kuulsaks muuhulgas Vogue kaanel. Nüüdseks on soomlannast modell jätnud ajakirjadele pildistamised sootuks tagaplaanile.

“Suvi keskendub nüüdsest raha eest esinemistele ja teenimisele,” ütleb Paparazzi modelliagntuuri juhataja Laila Snellman.

Snellman´i sõnul on palgatase kahjuks langenud.

“Kõikide modellide palgad on langenud. Tuleb suurt tööd teha, et palgatase jõuaks tagasi samale tasandile, kus see enne oli. Reklaameelarved on vähenenud,” ütleb Snellman.

Kuulsamate modellide sissetulekud on aga viimase 12 kuu jooksul järsult kasvanud, selgub Forbes.com´i avaldatud “Maailma enim teenivad modellid” nimekirjast.

Maailma edukaimad modellid teenisid ühtekokku 112 miljonit dollarit viimase 12 kuu jooksul. Summa on umbes 30% rohkem, kui eelmisel aastal, mis Top10 teenis kokku 86,5 miljonit dollarit.

Maailma enimteenitav modell Gisele Bündchen teenis 45 miljonit dollarit.

 

Loe lisaks:

Soome tippmodell Suvi Koponen: Saledana püsimine on raske

Soome supermodell Suvi Koponen sai Nokia reklaamnäoks

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-edukaim-modell-suvi-koponen%c2%b4i-ei-pildistata-enam-ajakirjade-jaoks”]