Gossipil oli Barcelonas viibimise ajal võimalus osaleda filmi “Water for the Elephants” esitlusel ning jälgida Robbert Pattinsoni ja Reese Witherspooni fännide pühendumust oma iidolitele.

Juba varahommikul ootasid kümned ja kümned fännid kesklinna suurima kino ees, lootuses saada parim koht õhtuseks autogrammide jagamiseks. Seega pidid tõelised fännid kannatlikult ootama rohkem kui 12 tundi. Õhtu saabudes läks esirea kohtade pärast meeleheitlikuks rüselemiseks, kus kadusid nii au- kui ka häbitunne.

Gossip oli valmis kiljuvaks teismeliste tüdrukute karjaks, kuid tegelikkuses oli fänne erinevast soost, vanusest, rassist ning isegi orientatsioonist. Näiteks suurte tundlike silmadega roosadest pükstes gay ootas Videviku saaga raamatuga tundide viisi, vahepeal oma kiharaid roosa harjaga siludes. Tüsedam koduperenaine jumestas oma nägu – fännid tahtsid endast parima mulje jätta.

Kell pool 9 õhtul hakkasid politseinikest ümbritsetud nummerdatud limusiinid kino juurde saabuma. Pattinsoni autost väljumisel oli kisa kõrvulukustav. Sel hetkel mõistsime, et eufooria on täielikult põhjendatud – Pattinson nägi päris elus tunduvalt parem välja kui piltidel. Samuti ka särav Reese Witherspoon, kellest õhkus soojust ja sõbralikkust. Nüüd said tasutud end esiridadesse võidelnud fännide kannatused. Ainult nende raamatud ja plakatid said oodatud autogrammi, üksikud said ka koos staaridega pilti teha.

Paljud fännid ei tahtnud peale esitlustki lahkuda, lootuses Pattinsoni või Witherspooni veel vilksamisigi näha.

 

Vaata ka Water for the Elephants treilerit:

Galerii: Gossip.ee

[ot-gallery url=”gallery/gossip-k%c3%a4is-barcelonas-water-for-the-elephants-esitlusel-galerii”]