Juba lähipäevil jõuab üle Eesti müügile uus suvine Buduaar. 292-leheküljelise ajakirja kaante vahele mahub lugusid ja infot kõige kohta, mis naistele huvi pakub.

Gossip.ee otsustas Buduaarilt uurida, kelle dirigendikepi all ja kes panid kokku 2009-aasta Buduaari suvenumbri, sest kõigile teadaolevalt on ajakirja tegevtoimetaja Merlyn Uusküla juba pikemat aega Miamis.

“No meil pole päris nii, et üks inimene paneks ajakirja kokku. Merka ja mina ja Mari (Ojasaar- toim.) ja hunnik teisi tegelasi. Merka tegi suure osa tööst ära enne reisi, edasi tegin mina,” räägib Buduaari peatoimetaja Marge Rahu Gossip.ee-le ja lisab, et sügisnumbri tegemiseks on loodetavasti Merka tagasi. “Ta peaks kunagi juulis laekuma.”

“Ajakirjas on enam kui 40 lehekülge iluteemasid ja meigiseeriaid. Räägitakse sellest, kuidas end suvel jumestada, kuidas veekindlat meiki teha ning milline huulepulk kellegile sobib. Vaadatakse üle selle suve ehtetrendid ning õpetatakse tegema lihtsaid ja kauneid soenguid. Kes kiirustab bikiinivormi saama, see leiab  palju lugemist uuest Buduaarist. Räägitakse erinevatest trimmivatest ja lihaseid treenivatest protseduuridest ning loomulikult sellest, kuidas karvadest priiks saada,” avaldab Marge saladuse, mida uuest numbrist leida võib.

“Buduaari moeosa tutvustab maailmakuulsate brändide naiste ja meeste suvetrende, ning näitab, millised bikiinid on moes. Buduaari meigi- ja moeseeria on teinud itaalia fotograaf Filippo Caroti. Filippo tehtud on ka kaanestaari Karolin Kuusiku pildiseeria. Buduaari soengukaleriis on Ithaka Maria, retrogalerii staar on põneva minevikuga Marju Marynel Kuut. Buduaari suvenumbris piilutakse laulja Inese ehtelaekasse ning tutvustatakse Piret Järvise stiili. Suvenumbri kompuks on fotograaf Indrek Galetin, ” räägib Marge.