Aasta algusest saadik on rahvas saanud jälgida kuulsa paari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen´i suhte lahutusetappe. Nüüdseks on asi jõudnud ikkagi niikaugele, et Martina sõnul on asjaga tõesti lõpp, kuid Esko leiab, et annab veel päästa, kirjutatakse MTV3-es.

 

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen käisid kombineeritud töö- ja puhkusreisil Las Vegases. Reisi ajal sai mitmetest asjadest räägitud ja pandi punkt abielule, lõplikult.

“Loomulikult püsib abielulahutus jõus. Muidugi meil on siiski palju ühist: laps, firma ja telesari. Meil oli vaja proovida ikka võimalikult palju, kas tuleme veel toime,” ütleb Martina intervjuus.

Paari vahel muutusid reisi ajal suhted nii halvaks, et Esko läks nende ühisest toast eraldi tuppa. Martina sõnul võtab Esko lahutust raskemini.

“Käesoleva kriisi ajal oleme tajunud, et meil puudub säde. Vaid lapse tõttu jätkasime üritamist. Kui tütart Victoria´t poleks, oleksime juba ammu lahutanud, et olukorda parandada,” tunnistab Martina.

Abielu teine pool, Esko Eerikäinen, tunnistab, et Martina on tema jaoks kui hapnik, milleta ei saa.

Tundub, et Soomes on populaarne teha uudiseid, täna koos ja homme lahus, homme koos ja ülehomme taas lahus… Millegist peab ju ometi kirjutama.

 

Loe lisaks:

Esko Eerikäinen´i ja Martina Aitolehti suhe on paranemas ning lahutuse sisseandmine tundus vale teona

 

Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti pingutavad, et suhet taaselustada

Soome avaliku elu tegelased Martina Aitolehti-Eerikäinen ja Esko Eerikäinen lahutasid. Esko: Lahkuminekus on veel paljud asjad selgusetud

 

[ot-gallery url=”gallery/martina-aitolehti-suhtest-esko-eerik%c3%a4inen%c2%b4iga-me-ei-j%c3%a4%c3%a4-esko%c2%b4ga-kokku-proovisime-vaid-lapse-p%c3%a4rast-suhet-p%c3%a4%c3%a4sta”]