Kahel rindel ei plaani Annely rabama jääda ja loobub avalike suhete juhi kohustustest peagi. “Ma ei arva, et peaksin seda jõudma. Olen muidugi seda tüüpi, et ilmselt ma saaksin isegi hakkama, aga kindlasti muu elu arvelt. Mul on ikkagi perekond ja tahaksin vahel ka kodus käia. Mõnda aega jätkan PR-tööga ja uudistega paralleelselt, aga siis leiame uued inimesed abiks.”

“Ei ole ma end kunagi karjäärihimuliseks naiseks pidanud,” meenutab üleeilsest TV3 uudiseid lugema hakanud Annely Adermann.

“Kuna oli teada, et uudisteformaat muutub ja meil on vaja eetrisse paari, siis avalike suhete juhina juba valmistusin selleks, et uudistesse jõudvat uut naist avalikkusele tutvustada. Ühtäkki pakuti seda võimalust aga mulle,” ütleb ta Õhtulehele, et esmalt võttis ta pakkumist pigem naljana.

Saatejuhi kohale korraldati ka konkurss, kus jäi sõelale kolm tugevat kandidaati vanuses 20–40. Peale nende otsustati proovida ka Annelyt, kes kutsuti eelmisel esmaspäeval ühisesse kaameraproovi uudistetoimetaja Sven Soiveriga. Annely osutus parimaks.

Aastaid televisioonis töötades on ta teinud hulga tähelepanekuid, millest edaspidi juhinduda. “Kui oled väga proff tegija, sa naljalt eetris ei improviseeri, vaid mõtled kogu oma esituse ja saate läbi. Ettevalmistus on väga oluline. Olen kõrvalt õppinud, et eetrisse nalja tegema ei minda.”