Idols´i teises finaalis said mitmed televaatajad ehmatuse osaliseks, kui toimus täielik üllatusotsus. Stina Girs, kes on olnud lemmikute hulgas juba pikka aega, langes nüüd olenemta kohtunike positiivsetest kiidusõnadest ootamatult saatest välja, teatab MTV3.

 

Idols´i teine finaal lõppes dramaatiliselt, kui Stina Girs põtkiti võistlusest välja. Väljalangemine oli üllatuslik, kuna Stina oli lemmikute hulgas juba pikka aega olnud. Paula Koivuniemi lugu “Kuuntelen Tomppaa” esitanud Stina haaras kohtunike kõikvõimalikud positiivsed ülistused, kuid rahvas polnud esitusest soojas meeleolus ning näitasid noorele lauljatarile ust.

“Hea lauluvalik sinu jaoks, suurepärane. Täiuslik pakett, ei ole midagi muud öelda,” ütles külaliskohtunik Katri Helena.

“Nüüd oli alles flirtimist, tugev esitlus. Eneselegi tekkis põnevust. Lauluvalik on ideaalne. See oli fresh,” ülistas Sami Pitkämö.

“Kiidan sind nädalast nädalasse, sest sa oled lihtsalt nii meeletult hea. Olid taas,” ütles ka Jone Nikula omapoolsed kiidusõnad.

Kiidusõnadest hoolimata langes Stina siiski saatest välja.

Stina esitust saad vaadata SIIT.

 

Loe lisaks:

Soome Idols: Stina Girs ja Martti Saarinen pääsesid viimastena finalistide hulka

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-idols-stina-girs-langes-olenemata-suurep%c3%a4rasest-esitusest-saatest-v%c3%a4lja”]