Viimastel aastatel on Nicole Kidman’i nägu saanud ameerika filmikriitikute poolt suurema tähelepanu osaliseks kui tema filmirollid. Nüüd on näitlejatar lõpetanud botoxi kasutamise. Otsus, mille eest talle tunnustust avaldatakse.

 

Peatselt esilinastub Nicole Kidman‘i uus film “Rabbit hole”. Näitlejatar saab oma rolli kehastamise eest kriitikute käest vaid kiidusõnu kuulda, kuid mitte vähem ei avaldata kiitust selle eest, et ta jälle oma näomuskleid korralikult liigutada saab. “Nicole Kidman’i nägu on tagasi,” kirjutab teiste hulgas ameerika Entertainment Weekly.

Selle aasta jaanuaris kinnitas Nicole Kidman laialtlevinud kuuldusi nagu laseks ta endale süstida rakumürk botoxit, et ära hoida kortsude tekkimist näkku. “Ma proovisin isegi botoxit, aga mulle ei meeldinud kuidas mu nägu pärast seda välja nägi,” ütles Kidman saksa ajalehtedele. “Nüüd ei kasuta ma seda enam ja saan jälle laupa liigutada.”

Näitlejatari nägu sai viimastel aastatel üha suurema tähelepanu osaliseks. “Mida on ta oma näoga teinud,” arutles filmikriitik Stephanie Zacharek juba 2007-l aastal filmi “Margot at the Wedding” retsenseerides. New York Magazine nimetas Kidman’i nahka tema kõige suuremaks puuduseks näitlejana filmis “Australia” ning võrdles seda maskiga.

 

Otsus botoxiga lõpparve teha on endaga kaasa toonud palju positiivseid reaktsioone. “Ta näeb pehmem ja loomulikum välja,” kommenteerib Entertainment Weekly näitlejatari nägu filmis “Rabbit hole”.