K, 6. aprill 2011 19:00, Tallinna Tehnikaülikooli aula, Tallinn

6. aprillil 2011 kell 19:00 toimub Tallinna Tehnikaülikooli aulas järjekordne Inseneride Moeshow. Oma nägemusega teemast „Global Street“ astuvad võistlustulle inseneriharidust omandavad üliõpilased Tallinna Tehnikakõrgkoolist ja Tallinna Tehnikaülikoolist.

Inspiratsiooni on ammutatud erinevate ajastute arhitektuuristiilidest, Jaapani söögipulkadest, New Yorgi kuulsatest kollastest taksodest, Eiffeli tornist, Tallinna tänavapildist ja isegi Vabadussambast. Rõivastesse on jäädvustatud elektrijuhtmed, vanalinna munakivitee ning futuristlik linnapilt. Samas on kollektsioonidesse püütud ka linlaste hinge- ja konfliktimaailm, elustiil, hobid.

Parimad noored insener-disainerid aitab välja selgitada professionaalne žürii – moekunstnikud Tiina Talumees ja Kalle Aasamäe, Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigro, tekstiilikunstnik Ilme Rätsep ning üks auväärt üllatusliige.

Sõnaõigusest ei ole ilma ka pealtvaatajad – igal külalisel on võimalik koheapeal anda hääl oma lemmikule. Kõige rohkem hääli kogunud kollektsioon pärjatakse publiku lemmiku tiitliga.
 

Piletiinfo: Pilet 4€