Soome skandaalesima paari üks osapooltest Johanna Tukiainen on mitmeid kordi avaldanud kogu Soomele, et ta ei taha olla sellise mehega koos nagu Arto. Nüüd on ka Arto Länsman suu avanud ning temalt kõlab aus ülestunnistus, miks ta pidevalt kadunud on. Siiski jätkub Artol Johanna jaoks ka helgemaid sõnu, kirjutab MTV3.

Skandaalse  paari Johanna Tukiainen´i ja Arto Länsman´i vahelisel suhted on väga meeleolukad ja seda negatiivses mõttes.

“Me isegi ei vaidle enam. Me oleme hetkel väga suures tülis,” avaldab lõpuks ka Arto.

Arto ei taha täpsustada tüli põhjuseid, kuid tunnistab, et nende vahel on väga tihti suured lahkarvamused.

“Sellisel tülitsemisel ei ole enam mingisugust mõtet. See on põhjus, miks ma pidevalt kadunud olen. Johanna on kohutavalt temperamentne ja kui tunnen, et hakkab jälle tüliks ära kiskuma, põgenen olukorra eest. Ma kaitsen end sedasi.”

Arto väidab, et ööbib hetkel ühe sõbra juures ning otsib omale juba uut korterit. Länsman loodab kõigest hoolimata, et abieluliit võiks siiski püsima jääda.

“Johanna otsustab. Usun, et ta tahab lahutada aga mina ei ole veel alla andnud. Igas paarisuhtes on probleeme. Me abiellusime ikkagi ju seetõttu, et armastame teineteist,” näitab Arto oma hella külge.

Arto arvab, et Johanna vaevleb kolmekümne kriisi all.

“Kui asjad ei lähe kohe nii nagu minema peaks, muutub ta väljakannatamatuks. Muidu on Johanna tõeliselt imelise ja mõnusa iseloomuga. Ta on kohutavalt kena, avatud, heasüdamlik ja helde inimene,” oskab Arto jagada hellitussõnu.

 

 

Loe lisaks:
Arto Länsman põgenes Johanna Tukiaineni juurest: Piinlik, et Arto niimoodi kaob ja ei teata kus ta on

Johanna Tukiainen: Soome mehed mulle ei sobi, otsin endale kuulsa välismaa mehe

[ot-gallery url=”gallery/arto-l%c3%a4nsman%c2%b4i-%c3%bclestunnistus-miks-ma-p%c3%b5genen-johanna-eest”]