“Soome Seksikaim” on interneti vahendusel toimuv võistlus, kus valitakse välja aasta seksikaim naine. 12-ne hulka mahtus ka Eesti neiu Birgit Parv, kuid sellega kahjuks võistlus ka piirdus. Võitjaks osutus juba algusest saadik liider olev Anya Nikonova, kirjutab Egorazzi.

21-aastane Vantaast pärit Anya Nikonova on Soome Seksikaim 2011

Selle aasta hääletus oli üks rangeimatest, kus Anya tuli väga napilt esimeseks. Iida Palosaari pidi leppima aga teise kohaga. Need kaks kaunitari eraldusid juba võistluse alguses, kui toimus online hääletus. Anya liikus siiski 8%-lise vahega Iidast ette.

Hääli jagati üle 12 000.

Võistluse auhinnaks olid muuhulgas ka silikoonrinnad. Anya on aga selle koha pealt juba varustatud ning andis auhinna edasi järgmisele saates osalenule, kelle nime ei ole veel avalikustatud.

Neidu ootab nüüd ees reis Floridasse, kus pildistatakse bikiinilehe jaoks sobivad fotod.

Sellel korral kohtunike ja rahva maitse langes kokku ning  Anya valiti seksikaimaks.

Ühe kohtunikuna oleva Wille Wilenius´e meelest oli konkurentsitase väga tugev, naised olid tõesti väga kaunid.

Kui vaadata Anya seksikaid fotosid ja võrgutavaid videovõtteid, ei saa teha muud, kui nõustuda rahva ja kohtunike arvamusega.

 

Loe lisaks:

Kellest saab selle aasta Soome Seksikaim naine 2011? Võistluses osalenud eestlane Birgit Parv langes kahjuks välja

“Soome Seksikaima” valimisel osalenud eestlane Birgit Parv Gossip.ee-le: “Suomen Seksikkäin” avastas minu, sest osalesin kahel aastal Iltalehe-iltatyttö valimistel

[ot-gallery url=”gallery/soome-seksikaimaks-naiseks-valiti-anya-nikonova”]