Birgit Parv on noor, kaunis ja enrgiline Eestist pärit neiu, kelle elutee on juhatanud teda Soome. Birgit on elanud Soomes nüüdseks juba pea 6 aastat. Sellel aastal osales Birgit Soome Seksikaima naise otsingul. Birgit valiti küll 12-ne soositu hulka, aga sellega kahjuks võistlus ka piirdus.

Birgit, palun kirjeldage ennast.
Olen sõbralik ja positiivne inimene. Otsin järjepidevalt uusi väljakutseid. Mulle ei meeldi inimesed, kes teesklevad ja valetavad. Kui oleks valida, kas karm tõde või valetamine ning varjamine, siis valiksin kindlasti esimese varjandi. Võtan vastu ootamatuid otsuseid, kuigi mõnikord peaksin mõttetööd eelnevalt rohkem tegema. Mulle meeldib seigelda! Arvan, et minuga igav kohe kindlasti ei hakka. Ma ei ole kindlasti hommiku inimene, vihkan varajast ärkamist :)

Kust te pärit olete, kui kaua olete tänaseks juba Soomes elanud ja kuidas Soome üldse sattusite?
Pärit olen Elvast -Tartust. Soomes saab sügisel elatud juba 6 aastat. Sattusin Soome, kuna mu ema on elanud siin aastaid.

Millised on kõige suuremad erinevused eestlaste ja soomlaste vahel?
Oleme soomlastega väga sarnased. Ainuke erinevus on võib-olla, et soomlased on natuke rahulikumad inimesed kui meie, meis leidub rohkem temperamenti.

Millega tegelete? Käite tööl, koolis…
Hetkel ei tööta ja valmistun Kanada reisiks.

Mis, kes teid Kanadas ootab?
Kanadas elab minu lapsepõlve sõbranna ja kuna olen alati unistanud külastada ka Ameerikat, siis plaanin Kanadas aastakese ettekandja tööd teha ja edasi Ameerikasse reisida… ja siis tagasi Soome.

Mis on teie hobid?
Hobideks oleks lumelaud ja minu armas väike koerake. Olen mõlemasse meeletult kiindunud.

Kui tihti te Eestis käite? Kas igatsete ka siinseid sõpru?
Eestis püüan käia nii tihti kui võimalik ja kui aega jätkub. Tunnen puudust oma sõpradest-sõbrannadest ja ka sugulastest.

Kas ja kui palju suhtlete Soomes teiste eestlastega?
Mul leidub tuttavaid nii soomlaste kui ka eestlaste seas ja suhtlen kindlasti mõlematega võrdselt. Alati on tore suhelda oma emakeeles.

Kuidas avastasite võistluse “Suomen Seksikkäin” (“Soome Seksikaim”) ja miks otsustasite kandideerida?
“Suomen Seksikkäin” avastas minu. Olen osalenud Soome ajaleht Iltalehe-iltatyttö valimistel 2-hel viimasel aastal, hobi korras. Sealt saadi minu kontaktandmed ja kutsuti Helsingisse castingule. Osutusin sobivaks ja nii se läks. “Suomen Seksikkäin” ongi mõeldud just neile, kes elavad Soomes püsivalt, rahvus ei oma tähtsust.

Kas olete varasemalt osalenud või kandideerinud analoogsetele võistlustele?
Ei ole osalenud varem.

Kuidas lähedased võistlusel osalemist toetasid ja asjasse suhtusid?
Lähedaste poolt oli tugev toetus. Iga päev käidi ikka minu poolt hääletamas ja jälgiti häälte seisu.

Konkurents oli ilmselt tugev. Kes on/oli teie meelest kõige tugevam finalist?
Pidasin kõige tugevamaks konkurendiks Anya Nikonovat, aga nagu näha Grande Finaalis on esile tõusnud Iida Palosaari.

Kuidas teiste tüdrukutega läbisaamine oli? Kas tuli ka rivaalitsemist ette?
Me ei kohtunud omavahel tihti. Nägin osasid võistlejaid finaali pildistamisel ja ka mõnel üritusel, see oli kõik. Neid, kellega sai suheldud, olid kõik väga toredad ja mingit pinget küll õhus tunda ei olnud.

Millised emotsioonid valdasid pärast väljakukkumist?
Tegin selle omale selgeks põhimõtteliselt juba võistluse 3ndal päeval, kuna oli näha, et Anya Nikonovat pole võimalik võita. Olin sellega leppinud. Kui nägin, kellega paari sattusin, teadsin, et läheb raskeks.

Mida uut õppisite võistlusest?
Õppisin, et inimesed võivad oma ütlemistega olla väga julmad minu kulul. Hoolimata sellest, et mind ei tunta, tehakse omad järeldused. Seda ei tohi südamesse võtta, tuleb lasta minna.

Milliseid telesaateid jälgite?
Üheks lemmikuks, mida jälgin on “Meeleheitel Koduperenaised”.

Kas teil on kujunenud välja oma iidol? Miks just tema?
Jah, Jordan alias Katie Price. Ta on skandaalne ja kõmuline, aga ta teeb alati, mida hing ihaldab ja ei huvitu teiste arvamustest.

Millised on teie ilusaladused ja -nipid?
Saladusi mul ei ole, aga püüan alati toituda tervislikult, liigun regulaarselt ja armastan solaariumit. Seda viimast muidugi mõõdukas koguses!

Kuidas oma vaba aega sisustate?
Vaba aega mul napib aga selle veedan alati sõprade ja perekonna seltsis.

Kas teie süda on vaba?
Minu süda on olnud hõivatud juba viimased 5 aastat.

Kas ja kui kauaks plaanite jääda Soome, ehk millised on edasised tulevikuplaanid?
Ei oska seda ette ennustada, kauaks plaanin Soome jääda. Olen väga reisihimuline ning aprilli lõpus maandungi teisele poole maakera Kanadasse. Suve lõpus on plaanis ka New York ja Miami.

Loe lisaks:
Kellest saab selle aasta Soome Seksikaim naine 2011? Võistluses osalenud eestlane Birgit Parv langes kahjuks välja

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-seksikaima-valimisel-osalenud-eestlane-birgit-parv-gossip-ee-le-suomen-seksikk%c3%a4in-avastas-minu-sest-osalesin-kahel-aastal-iltalehe-iltatytt%c3%b6-valimistel”]