“Kui peate silmas seda, kas söön siis, kui isu tuleb, siis tõenäoliselt pean vastama jah,” ütleb Gossip.ee peatoimetaja Helena-Reet Ennet (32) Õhtulehe rubriigile Naine. “Kui aga seda, kas ma naudin toitu, siis pean vastama taas kord jah. Ma ei oskagi muud moodi süüa kui emotsionaalselt, olen üldse emotsionaalne inimene!”

“Minu kehakaal on elus väga kõikuv olnud. Perioodidel, mil ma olen peenike, ma praktiliselt ei söö ning teen jubedat moodi trenni. Olen selle koha pealt kahjuks väga äärmuslik. Paraku kogu aeg nii ei jõua,” tunnistab kahe pisitütre Estella-Elisheva (4) ja Ivanka-Shoshana (2) ema.

“Olen terve elu püüdnud oma toitumist jälgida – lugedes vahel kaloreid, teinekord püüdes valida endale teadaolevalt tervislikumaid ja kergemaid toite, piirates koguseid või söömise kellaaegu. Olen püüdnud ka jälgida, et sööksin vähem ja tihedamini ning kindlatel kellaaegadel – paraku pole mul see aga pea kunagi õnnestunud,” ütleb Helena-Reet tõe julgelt välja. “Mul jääks ära palju valu, pisaraid ja häbenemist, kui ma õigesti toituda oskaks.”

Sealjuures ütleb Helena-Reet, et välimust ei peaks ka üle tähtsustama: “Täiuslik välimus on küll paljude naiste unistus, aga reaalsuses ei pea kõik missid ja modellid olema. See oleks isegi igav! Kõik peaks armastama ennast sellisena, nagu nad on!”


Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest